2777
2789

حدود دو ماهه با مامانم قهرم خونه رو زده بنام خواهرم و همیشه تا بحثی پیش میوند میگفت گم شو از خونه ام بیرون همیشه هم حس میکنم مادر واقعیم نیس و درست این حس وقتی بوجود اومد و قوی تر شد ک خودمم مامان شدم 

خلاصه خواهرمم باهام قهر بود 

امروز بچه ها بردم خونه مامانم ی کار مهمی واسم پیش اومده بود ی دفعه بعد ظهر مامانم زنک زد شوهرم ک اره فلانی (اسم پسرم) خونه شما نیس؟؟؟ 

شوهرمم رنگ از روش رفت بدو بدو لباسش رو پوشید اصن صبر نکرد من بیام گاز ماشینو گرفت رفت خونه مامانم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

شوهرم میگفت در خونه همه همسایه رو زده بود خونه برادرشوهرمم تو کوچه مامانم بوده قبل اینکه شوهرم برسه رفته بوده خونه برادرشوهرم ببینه پسرم اونجا رفته یا ن 

خلاصه شوهرم میگفت ی لحظه وسط کوچه دیدم چشام سیاهی میره و داداشش هم کلا رنگش پریده و دل نگران بودن بیچاره شوهرم گفت همین ک اشکام اومدن دیدم بچع داره از سر خیابون اصلی میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمو و داداشش دیدن بچه تو گرما داشته گریه میکرده 

خدا منو لعنت کنه الهی بچه ها   

پسرم هشت سالشه 

ابرو داری کرده جلو عموش هیچی نگفته وقتی برادرشوهرم رفت شوهرم گفت تو ماشین بغضش ترکید شروع کرده گریه زاری ک اره خاله مشت زده تو کمرم گفته گم شو از اینجا بیرون 

شوهرمم اومد خونه بهت زده وای نگاهش اصن خیلی خجالت کشیدم بچه رو فرستاد حموم هر چی رسید گفت 

شماها هیچی نیستین 

بیجا کردی بچه هامو اونجا بردی 

دیگه گند اخر رو مادرم زده بود موهای دخترمو کوتاه کرده بود 

نه نمیشه منم پدر شوهرم همین کار کرده فقط بعد مرگشون اگه بتونن ثابت کنن پولی رد و بدل نشده شکایت کنن ...

خونه بخوره تو سرشون اشغالا بچه امو اذیت کرده خاهرم عوضی   

نه نمیشه منم پدر شوهرم همین کار کرده فقط بعد مرگشون اگه بتونن ثابت کنن پولی رد و بدل نشده شکایت کنن ...

چقدر بد 

آخه یه بار یه وکیل می‌گفت پدر مادر نمیتونن بیش تر از یه مقدار رو ببخشن به یه بچه دیگه در حالی که بچه دیگه چیزی ندادن

اینجوری باشه که واقعا ظلمه و بی عدالتی

چقدر بد آخه یه بار یه وکیل می‌گفت پدر مادر نمیتونن بیش تر از یه مقدار رو ببخشن به یه بچه دیگه در حال ...

بله بی عدالتی همه جا هست از خانواده بگیر تا کل جامعه خدا میدونه چقدر از این بی عدالتیه پدر همسرم و پدر خودم اذیت میشم!از هیچ جا شانس نیووردیم البته تا خدا هست و کنارمونه به بندش چه نیازه

چقدر بد آخه یه بار یه وکیل می‌گفت پدر مادر نمیتونن بیش تر از یه مقدار رو ببخشن به یه بچه دیگه در حال ...

کاری ب خونه ندارم 

خواهرم خیلی دور برداشته 

اشغال دست رو بچه ام بلند کرده بود 

فکر کن بی همه چیز تو دل گرما ب بچه ام گفته گم شو بیرون 

فقط بخدا سپردمش 

الهی ب حق خون امام حسین واقعیت علنی بشه و بفهمم مادرم کیه 

هیچ وقت از بابام نمیگذرم 

شوهرمو و داداشش دیدن بچه تو گرما داشته گریه میکرده خدا منو لعنت کنه الهی بچه ها پسرم هشت سالشه ابر ...

وای وای اعصابم خرد شد

بیچاره بچه چقدر تو روحیه اش تاثیر می‌زاره 

اگه دور از جون اتفاقی می‌افتاد چی 

گناه بچه چی بوده والا خونه رو گرفته میاس تا آخر عمر دست و پای بچه هات رو ببوسع بلکه یه کم حلال شه 

برخورد کنید 

مو دیه داره نمیگم شکایت ولی سر و صدا کنید بدونن بچه ها بی کس و کار نیستن

الان تو قهر بودین بچه ها رو بردی اونحا

خواهر دومیم بودع بچه ها رو مجبور شدم بزارم اونجا ک اون ظهر میره پیش نامزدش بعدش این اتفاقا میفته