2777
2789

حس میکنم خیلی آدم بی کلاس و بی لولی هستم 

حس میکنم اصلا کلاس شخصیتی ندارم و آداب بلد نیستم

البته لباس پوشیدنم بد نیس 

فقط نمیدونم چرا خودم فکر میکنم اصلا هیچ وقت

با کلاس ب نظر نمیام 

بیاین ویژگی آدمای با کلاس و خاص ک دور و برتون دیدین رو بگین

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز رفتارت خیلی مهم اینکه تو هرکاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی فضول نباشی جایی که نباید حرف بزنی نزنی باوقار رفتار کنی محترمانه برخورد کنی اینا خودش آخر با کلاسیه

من دیدم‌بعضیا بخاطر اینکه با کلاس باشن خودشون رو میگیرن و مغرور در حالیکه با کلاس بودن هیچ ارتباطی به این که گفتم نداره

یا مثلا واسه اینکه عطری که استفاده میکنن رو گرون جلوه بدن عطر رو خالی میکنن به خودشون در حالیکه همچین حرکتی با کلاس بودن نیست

لباس بزک پوشیدن نشون دهنده با کلاسی نیست آرایش زیاد نشون دهنده با کلاسی نیست و خیلی چیزای دیگه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بستگی داره با کلاس بودن رو چه چیزی ببینی، اگه فخر فروشی برای با کلاس بودن مد نظرته، پس بی کلاس بودن برات بهتره، اما اینکه بخوای مثل یه شخص متمدن رفتار بکنی خیلی خوبه، برای شروع هم بهتره از یه روتین روزانه ی معمولی شروع کنی، مثل ظاهر مرتب و بی آلایش، لحن صمیمانه با افراد موقع صحبت کردن، بالا بردن سطح آگاهی به منظور دارا بودن اطلاعات عمومی بهتر و ....مواردی از این دست

من دیدم‌بعضیا بخاطر اینکه با کلاس باشن خودشون رو میگیرن و مغرور در حالیکه با کلاس بودن هیچ ارتباطی ب ...

میشه دقیق بگی با کلاس بودن یعنی چیکار کنیم دییقا

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

میشه دقیق بگی با کلاس بودن یعنی چیکار کنیم دییقا

ببین بعضیا با کلاس بودن توی وجودشونه

لازم نیست کار خاصی بکنی 

آها ی چیز دیگه 

ی آدم با کلاس هیچ وقت خیلی اکسسوری به خودش آویزون نمیکنه مخصوصا طلای زیاد

بعضیا فکر میکنن وقتی خیلی طلا بندازی یعنی با کلاسی

اگه میخوای با کلاس باشی از نظر تیپ سعی کن لباسایی بپوشی که واقعا بهت میاد

اگه هم از نظر رفتاری میخوای بدونی که نباید جلف رفتار کنی از نظرم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ن بابا اصلا هم اینطور نیس ☹️☹️

خیلی هم هست  وقتییه نفر ملیادره  همه  کاراش برا بقیه جذاب 

و همه دورش

جمع میشن وقتی میخنده میگن وای چه باحاله وقتی غذارو با چنگال میخوره میگن واو این باکلاسه  وقتی لباس دوهزاری میپوشه و پاره پوره میگن مد شده و....

خیلی هم هست وقتییه نفر ملیادره همه کاراش برا بقیه جذاب و همه دورش جمع میشن وقتی میخنده میگن وای چ ...

والا بخدا ک نا اینطور نیسیم ما هم صنف خودمون رو دوسداریم و جایی بریم پولداری بیاد تو جم اتفاقا تنها ی گوشه میمونههه😂😂😂