سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه. عذرخواهم پیامتونو دیر دیدم.
خدا بچتونو براتون حفظ کنه.
درمورد بارداری اول که پزشک ختم بارداری دادن بهتون اطلاع ندادن هیدروپس فتالیس از نوع ایمنی هست یا غیر ایمنی؟! اگر ایمنی بوده مربوط به خون مادر و جنین میشه که به هم نمیخورن و سلولهای خونی مادر به جنین حمله میکنه و باعث هیدروپس ایمنی و در نهایت سقط میشه.
اگر هیدروپس غیر ایمنی بوده سایر مشکلات ژنتیکی مجزای از خون مادر و جنین و همچنین عوامل محیطی رو هم شامل میشه. برای بارداری بعدیتون با متخصص ژنتیک مشورت داشته باشید حتما.
اما درمورد بارداری سوم که سندرم انتقال خونTTTS رخ داده خیر. نیازی به آزمایش ژنتیک برای این مورد نیست. سقطتون بیشتر مربوط به همون فشار های جسمی بوده که توی اون مدت بهتون اومده. وگرنه من خودم از دوستانم هستن که با سندرم انتقال خون دوقلو بدنیا اومدن. برادرشون به وضوح از خودشون درشتتر هست و کلا شبیه دو قلو ها نیستن ولی سالمن.
اما با توجه به بارداری دومتون که موفق بوده مشکل ژنتیکی ای که منجر به هیدروپس فتالیس در بارداری اول شده مغلوب هست. یعنی احتمال بروزش توی کمتر نیمی از بارداری هاتون وجود داره خدایی نکرده. غالب نیست. قبل از اقدام به بارداری با متخصص ژنتیک مشورت کنید من آزمایشگاه ژنتیک کریمی نژاد توی تهران رو پیشنهاد میکنم به یک خانم دیگه هم درموردش مشاوره دادم. یا هم مشاوره آنلاین بگیرید اگر مسیرتون دوره. که انشاالله مشکل مشابه برای بارداریتون رخ نده🧡🙏🏻