2777
2789
عنوان

مشاوره ژنتیک

430 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم 

تحصیلات بنده ژنتیک هست.

هر کسی احساس میکنه نیاز به مشاوره ژنتیک داره "قبل ازدواج بعد از ازدواج، قبل و حین بارداری، PGD، آمنیوسنتز، IVF، سندرم های مختلف ژنتیک داون، هموفیلی" خوشحال میشم کمکتون کنم.

سلام عزیزم یه سوال داشتم من سه تا بارداری داشتم

بارداری اول بخاطر هیدروپس فتالیس دکتر ختم بارداری داد

بارداری دوم بدون مشکل بود و بچم نزدیک سه سالشه

بارداری سوم دوقلو بود و سندرم انتقال خون بین دوقلوها داشتم که بخاطر فعالیت و بدو بدو های درمان و سونو ها و مراجعه مکرر به پزشک کیسه آب پاره شد و در ۲۰ هفتگی سقط شدن

سوالم اینه آیا آزمایش ژنتیک یا آزمایش خاصی لازمه؟ آیا این دو مسئله در دو سقط به هم مربوطه؟

متاسفانه شهر ما متخصص ژنتیک یا جنین شناس نداره... ضمنا خودمم پرستارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یه سوال داشتم من سه تا بارداری داشتمبارداری اول بخاطر هیدروپس فتالیس دکتر ختم بارداری داد ...

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه. عذرخواهم پیامتونو دیر دیدم. 

خدا بچتونو براتون حفظ کنه. 

درمورد بارداری اول که پزشک ختم بارداری دادن بهتون اطلاع ندادن هیدروپس فتالیس از نوع ایمنی هست یا غیر ایمنی؟! اگر ایمنی بوده مربوط به خون مادر و جنین میشه که به هم نمیخورن و سلولهای خونی مادر به جنین حمله میکنه و باعث هیدروپس ایمنی و در نهایت سقط میشه. 

اگر هیدروپس غیر ایمنی بوده سایر مشکلات ژنتیکی مجزای از خون مادر و جنین و همچنین عوامل محیطی رو هم شامل میشه. برای بارداری بعدیتون با متخصص ژنتیک مشورت داشته باشید حتما. 

اما درمورد بارداری سوم که سندرم انتقال خونTTTS رخ داده خیر‌. نیازی به آزمایش ژنتیک برای این مورد نیست. سقطتون بیشتر مربوط به همون فشار های جسمی بوده که توی اون مدت بهتون اومده. وگرنه من خودم از دوستانم هستن که با سندرم انتقال خون دوقلو بدنیا اومدن. برادرشون به وضوح از خودشون درشتتر هست و کلا شبیه دو قلو ها نیستن ولی سالمن. 

اما با توجه به بارداری دومتون که موفق بوده مشکل ژنتیکی ای که منجر به هیدروپس فتالیس در بارداری اول شده مغلوب هست. یعنی احتمال بروزش توی کمتر نیمی از بارداری هاتون وجود داره خدایی نکرده. غالب نیست. قبل از اقدام به بارداری با متخصص ژنتیک مشورت کنید من آزمایشگاه ژنتیک کریمی نژاد توی تهران رو پیشنهاد میکنم به یک خانم دیگه هم درموردش مشاوره دادم. یا هم مشاوره آنلاین بگیرید اگر مسیرتون دوره. که انشاالله مشکل مشابه برای بارداریتون رخ نده🧡🙏🏻

سلام عزیزم من لیسانس سلولی ملکولی دارممیشه بپرسم شما تحصیلاتت چی هست که تونستی مشاوره ژنتیک بدی میخو ...

سلام جانم منم لیسانس سلولی مولکولی دارم. ارشد و دکتری ژنتیک باید ادامه بدی که به مشاوره ژنتیک برسی. ببین به چی علاقه داری همون رو ادامه بده. سوالی داشتی درخدمتم 

سلام عزیزم بفرمایید

من جنینم رو به خاطر مشکل حذف کروموزوم 22q11 سقط کردم

میگن تصادفیه این مشکل و خیلی کم ارثیه

با این حال همسرم آزمایش Fish داد و خداروشکر منفی بود

لازمه کاربوتایپ بدیم ما؟ کاریوتایپ جنین سالم بود ولی تو Array معلوم شد ۲۲q11 داره

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه. عذرخواهم پیامتونو دیر دیدم. خدا بچتونو براتون حفظ کنه. درمورد ب ...

ممنونم از راهنماییتون..

علت هیدروپس رو نگفتن و حتی دکتر ژنتیک هم رفتم گفتن نیازی به آزمایش نیست نمی‌دونم والا

گروه خونیم هم o+ هست

یعنی بنظرتون باید آزمایشات ایمنی رو بدم؟

بعد اگه کلا مشکل ژنتیکی وجود داشته باشه کاری میشه کرد که بچهبعدی سالم بشه؟

یا در نهایت منتظر غربالگری ها و درصورت لزوم ختم بارداری باشم؟

خودم هم پرستار هستم ممنون از توضیحاتتون

سلام عزیزم بفرمایید

سلام 

من فرزندم رو برا جهش ژنتیکی از دست دادم.میخوان بازم بچه دار بشم

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید