2777
2789
عنوان

تصمیم‌گرفتم فیلم عاشقانه نبینم

122 بازدید | 9 پست

چه ایرانی چه خارجی 

آدمو میبرن تو فاز عشق و عاشقی. عشق و عاشقی هم مساوی با بدبختی

کاش این تصمیم رو نوجوانی میگرفتم 

و امیدوارم سر تصمیمم بمونم

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

من میبینم کلی هم فازبرمیدارم😁

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرانچه بشه باورت برات اتفاق میوفته اگرفکرکنی عشق یعنی بدبختی همون میشه واست

قبل اینکه تبدیل به باورم بشه برام اتفاق افتاده تجربه اش کردم  و به این نتیجه رسیدم و بعد باورم شده

منم دیگع نمیبینم، چون حسرت میخورم

میدونی وقتی فیلم عاشقانه شاد و شنگول هم میبینی هورمون هات در پاسخ به اون ذوق کردن و خوشحالیت ترشح میشن و دلت میخواد رل بزنی بری تو رابطه کلا دورت میکنه از اهداف دیگه ات تمرکزت کم‌میشه

قبل اینکه تبدیل به باورم بشه برام اتفاق افتاده تجربه اش کردم و به این نتیجه رسیدم و بعد باورم شده

عزیزم باوراین نیست ک حتما تجربش کرده باشی تووقتی چندنفر بهت این حرف روبزنن ناخوداگاه میره توذهنت بعدتجربش میکنی بعدباخودت میگی من ک باورم مشکلی نداشت ولی باید بدونی خیلی چیزا تاثیرداره رودهنمون 

🕊✨🤲🏻

عزیزم باوراین نیست ک حتما تجربش کرده باشی تووقتی چندنفر بهت این حرف روبزنن ناخوداگاه میره توذهنت بعد ...

فیلم و سریال هم‌تاثیر داره روی ذهن عزیزم. همه اون ذوق کردنا برای عاشقانه ها بدن واکنش نشون میده و هورمون های مربوط به عشق و رابطه بیشتر ترشخ میشه و شخص رو از اهداف اصلی که نیاز مند تمرکز و منطق است دور میکنه. من تصمیم گرفتم تا بعد ازدواج فیلم عاشقانه نبینم چون واقعا میبینم دقیقا بعد دیدن این فیلم ها میل به جنس مخالف و رابطه جنسی بیشتر میشه