2821
2789
عنوان

مقایسه

67 بازدید | 11 پست

بچه ها شما چطوری ذهنتون رو از مقایسه دور نگه می دارید؟ این که میرم اینستا می بینم خیلی از دوستام مهاجرت کردند و شهرهای مختلف دنیارو دیدند و من فقط دارم دست و پا می زنم حالمو بد می کنه.... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم این ذات آدمه که مقایسه میکنه و خب بعضا اجتناب ناپذیره، ولی به این فکر کن که چی تو رو خوشحال میکنه، همونو انجام بده، اگه مهاجرت خوشحالت میکنه واسش تلاش کن، سفر خوشحالت میکنه برو سفر، پیشرفت درسی و تحصیل علم حالتو خوب میکنه همون کارو بکن ، یعنی تمرکزتو از دیگران بگیر به سمت خودت ، فکر کنم موثر باشه

عزیزم این ذات آدمه که مقایسه میکنه و خب بعضا اجتناب ناپذیره، ولی به این فکر کن که چی تو رو خوشحال می ...

می دونی مسئله اینه که تو شرایط فعلی هرچیزی رو که خوشحالم می کنه اگا بخوام انجامم بدم شرایطش از نظر مالی و... برام مهیا نیست. با وجود این که منم تلاش زیاد کردم و می کنم تو زندگیم اما شانس نداشتم....

فکر نکنم راه حل خوبی باشه چون از اینستا استفاده های دیگه هم می کنم

میتونی دوباره اینستا نصب کنی ولی کسی از اشناهارو رو فالو نکنی و فقط برا استفاده خودت باشه ک پست ببینی و کارای دیگه ت

درسته ک مقایسه و حسادت باید ریشه ای درمان بشه ولی اینستاتو پاک کنی نصف مشکلاتت حل میشه

منم مثل توام 

تاپیک های قبلتو خواندم یه چیزی می‌خوام بهت بگم فکر کن در موردش یکی از بزرگترین اشتباهات این بوده که با آدم پایینتر از خودت ازدواج کردی عشق عاشقی واین حرفا مال پنج سال اولیه وقتی تموم شد میفهمی چه اشتباهی کردی البته شوهرت از ازدواجش خیلیم راضیه یه آدم دهاتی تازه زن شاغل سرت از خودشم گرفته یه بار بگو می‌خوام کارمو ول کنم یا برم سراغ یه کار دیگه ببین چه رفتاری میکنه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

میفهمم ، مشکلات مالی متاسفانه خیلی آدمو عقب میندازه

خیلی. واقعا سخته دیدن این که آدما دور اروپا رو می گردند اما تو یک ساله حتی شمال هم نرفتی. با خودت میگی پس این زندگی کی قراره مهربون بشه

تاپیک های قبلتو خواندم یه چیزی می‌خوام بهت بگم فکر کن در موردش یکی از بزرگترین اشتباهات این بوده که ...

وقتی میگم میخوام کارمو ول کنم هیچی نمیگه دائمم میگه هرطور خودت دوست داری اما من می دونم شرایطش جوری نیست که من شاغل نباشم.