2777
2789

عزیزم من داداشم پارسال میرفت دهم..خودم نشستم براش برنامه ریختم از تابستون

اینجا راهنماییت میکنم اگه به دردت خورد دعام کن قشنگم

ببین چون شما هنوز وارد جو رشته تجربی نشدین همون اول کاری نباید با کتاب تست سخت شروع کنید

من فیزیک و ریاضی رو براش گذاشتم تابستون خوند اونم با یه منبع سطح پایین که فقط یادگیری اولیه اتفاق بیوفته

منبع فیزیکش آموزش شگفت انگیز بود

و منبع ریاضی سیر تا پیاز

در کنار اینا برای ادبیات چون خیلی درس مهمیه تو امتحان نهایی آ آیه ها رو کامل کار کرد و دستور رو کامل مطالعه کرد ارائه کتاب آرایه نشر دریافت اثر هامون سبزی و دستور همون نشر دریافت اثر هامون سبزی

برای زبان کل لغات رو از سال هفتم تا آخر سال دهم کار کرد از روی کتابچه تیک ایت زبان ..در کنارش کتاب سیر تا پیاز زبان دهم رو هم کار کرد...زیست و شیمی رو اما کار نکرد و در طول سال مطالعه کرد....

با ورود به مدرسه...من بازم آزمون نذاشتم بره چون تازه کار بود...برای هر چهار درس اختصاصی منابع تستی سطح اول گرفت...هر روز که برمیگشت از مدرسه ۳ ساعتی رو دروس مدرسه میخوند به صورت تشریحی...و بقیشو برنامه تستی ای که من براش نوشتم اجرا میکرد

از اسفند هم برای دروس عمومی هم کتاب تشریحی گرفت که بارم خواستی میگم چیا بودن

داداشم امسال با معدل ۱۹ و ۹۶ صدم شاگرد اول مدرسه نمونه شد با همین برنامه 

و دروس نهایی همه نمرات رو ۱۹ و نیم به بالا شد

الانم تازگی وارد آزمون قلمچی شد چون دهم رو کامل یاد گرفته و وقت مرور هشت...و تراز آزمون بالای ۶هزار و پونصد شد همون اول کاری...که نتیجش قطعا همین کارایی بود که انجام دادیم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من داداشم پارسال میرفت دهم..خودم نشستم براش برنامه ریختم از تابستوناینجا راهنماییت میکنم اگه ب ...

یعنی اگه بدونی چقدر کمکم کردیییییییی

ایکاش ادمای مثل تو زیاد بشن که تجربیاتشونو با بقیه به اشتراک میزارن🫠❤️

کتابای اسفندشم میگی؟

یعنی اگه بدونی چقدر کمکم کردییییییییایکاش ادمای مثل تو زیاد بشن که تجربیاتشونو با بقیه به اشتراک میز ...

خوشحال شدم عزیزم که تونستم کمکی کنم 

کتاب تستایی که از اول مهر گرفت رو اول میگم

برا تابستون رو گفتم اون بالا

از اول مهر 

زیست: خیلی سبز تک پایه

شیمی: مبتکران

ریاضی: میکرو گاج

فیزیک: خیلی سبز تک پایه

زبان: ماجرای من و درسام(زبانو زودتر شروع کرد از بین عمومیا که توش لنگ نزنه)

اینا رو از اول مهر به بعد شروع کرد به مطالعه

از اسفند برا بقیه دروس عمومی کتاب تشریحی گرفت که نمره خوبی تو نهایی بگیره

فارسی: کتاب پرسوال مهروماه

دینی: فرمول بیست گاج

عربی : فرمول بیست گاج

جغرافیا هم کتاب رو فقط خوند

تو ایام اردیبهشت به بعد هم برای کل دروس کتابای شب امتحان گرفت که نمونه سوال بودن

عزیزم فقط اینکه فیلم و اینا کشکه مگر خییییلی ضعیف باشی من داداشم فقط با اصولی خوندن کتاب ها و طبق برنامه ای که چیدم خداروشکر تا ایجا خیلی موفق هست

گوشیو تعطیل کن

ازمون هم تا تابستون دهم به یازدهم شرکت نکن

هر سال ک میری پایه بعد سعی کن تابستونش حداقل ریاضی و فیزیکو ببندی با زبان انگلیسی اون مایه پیش رو

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

نکته بعد هم بگم جمعه ها رو همیشه اختصاص بده به مرور درسایی که اون هفته خوندی

و بعد اتمام هر فصل اون فصلو حتما مرور کن بعد برو سراغ فصل بعدی (هر کتابی باشه چه زیست چ ریاضی چ فیزیک و...)

خوشحال شدم عزیزم که تونستم کمکی کنم کتاب تستایی که از اول مهر گرفت رو اول میگمبرا تابستون رو گفتم او ...

منم میخوام مثل برنامه ایی که به داداشت دادی پیش برم 

زیستو و شیمیو میزارم موقع مدرسه میخونم

پس دهمم کلا آزمون شرکت نکنم؟

روزی چند ساعت مطالعه داشت؟

منم میخوام مثل برنامه ایی که به داداشت دادی پیش برم زیستو و شیمیو میزارم موقع مدرسه میخونمپس دهمم کل ...

نه آزمون به نظرم الان زوده

بزار از تابستون برو الان یادگیری با تست و مرور کانل کن تابستون که بری وقتی دوباره اون مباحثو مرور کنی و درصد های خوب بگیری کلی انگیزت بالا میره

خیلی میخوند خیلی...از وقتی برمیگشت نهارو با عجله تموم میکرد میرفت تا ساعت حدود دوازده شب بکوب میخوند...

الانم همینه

داره دهم جمع میکنه در کنارش ریاضی فیزیک و شیمی از سال یازدهمم میخونا...

این روش درستشه با اینکه خیلیا میگن سخت بهش میگیری اما نتیجش تو  آزمون قلمچی دیدم تو نمرات نهایی دیدم

مبحثی تست بزنم؟یا بمونم کل فصل تموم بشه

هر مبحثی میخونی تستش بزن حتما

مثلا یه گفتار زیستو که میخونی تست اون گفتارم بزن

یه بخش شیمیو میخونی تستش بزن

یک درسی از ریاضی یا فیزیک میخونی تستش بزن

چون یادگیری با تسته عزیزم

و انیکه فعلا لازم نیست خلاصه برداری کنی تا تابستون که دوباره دهمو مرور میکنی چون مرحله یادگیری هستی و خلاصه هات زیاد درست در نمیاد همه چیز برات جدیده

نه آزمون به نظرم الان زودهبزار از تابستون برو الان یادگیری با تست و مرور کانل کن تابستون که بری وقتی ...

موفق باشه🤍

حق خواهریتو ادا کردی نسبت بهش😂

حرفات به منم حیلی کمک کرد سردرگم بودم برلی منابع 

در کل ازت خیلی ممنونم❤️

موفق باشه🤍حق خواهریتو ادا کردی نسبت بهش😂حرفات به منم حیلی کمک کرد سردرگم بودم برلی منابع در کل ازت ...

عزیز دلمی

حرفامو جدی بگیری خودتم خیلی موفق میشی اینو قول میدم فقط باید تلاش کنی

اگه بدونی وقتی نتیجه تلاشاتو میبینی چقدر حس خوبیه

درسته از تابستون ورودی به دهم زحمت کشید

نتیجش شد

بیست تو زبان

بیست تو فارسی

بیست تو ریاضی و فیزیک و ....

خیلی حس خوبی بود دیدن نمرات نهاییش

برا این حس الان کلی وقت هست که بجنگی و به دستش بیاری

جایی سوالی داشتی آنلاین شدم حتما راهنماییت میکنم عزیز دلم❤😘

عزیز دلمیحرفامو جدی بگیری خودتم خیلی موفق میشی اینو قول میدم فقط باید تلاش کنیاگه بدونی وقتی نتیجه ت ...

الان داشتم تاپیکی که نمره های داداشتو گفتی نگاه میکردم

واقعااااا خفن بود

نمیدونم چرا انگیزه گرفتم انقدر😂

یه نمونه از برنامه ریزی که سال دهم برای داداشت انجام دادیو نداری برام بفرستی از اون الگو بگیرم🥲؟

از هزارتا مشاور تحصیلی که الکی معروف شدن بهتر حرف میزنی🤍😂

الان داشتم تاپیکی که نمره های داداشتو گفتی نگاه میکردمواقعااااا خفن بودنمیدونم چرا انگیزه گرفتم انقد ...

لطفا داری عزیزم

باو کن دوس دارم هر کسی که تو برهه سخت کنکور قرار میگیره بتونه بهترین نتیجه رو به دست بیاره

چون خودم کلی سختی تو این راه کشیدم و با انواع راه های اشتباه آشنا هستم

و اینکه فردا حتما پیاممو ریپ بزن قشنگم ...چون بخوام توضیح بدم زیاد طول میکشه و دیر وقته الان کشش ندارم..فردا حتما یادم بندازی