2777
2789
خيلى ها كارشون ول كردن به اميد پولدار شدنه يك شبه الان كنسل شد يعنى؟

کسی این حماقت رو نمیکنه کارشو بخاطر همچین چیزی ول کنه ، اینم یه بازی هست مثل بقیه بازی ها ، مگه بقیه بازی ها پول میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی این حماقت رو نمیکنه کارشو بخاطر همچین چیزی ول کنه ، اینم یه بازی هست مثل بقیه بازی ها ، مگه بقیه ...

من كسيو سراغ دارم كه هم كارشو ول كرد هم جلو جلو پولشو خرج كرد 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بنز که نمیدن فرزندم اگه قرار باشه این پولا رو بدن کریپتو رو باید بین ایرانی ها تقسیم کنن! 

و اینکه این روش تبلیغ و شناسوندن بعضی ارزهاست خوبه که بدونی یه زمانی ارز شیبا با نصب یه برنامه بهت تعلق میگرفت و الان یکی از ارزهای پر طرفداره!  و از این دست تبلیغ ها کم نبوده حالا اگه بنز هم دادن لاقل شهر هامون زیباتر میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وا 😑😂

اينجا ايرانه جايى كه چين با جنس درجه ٥ كه فرستاد واسه ما داره ميشه نفر اول دنيا ديگه دنياى مجازى كه جاى خودش

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد