2777
2789
عنوان

قرص

92 بازدید | 10 پست

سلام لطفا هیچکس نپرسه چرا میخوای خودکشی کنی یا هرچی یه سری دلایل دارم لازمه خانوادمو به شدت بترسونم لطفا ازتون خواهش میکنم یه قرصی یهم معرفی کنید ک بخورمش یه جوری ک خانوادم واقعا بترسن توروخدا کمکم کنید بیوفتم بیمارستان حتما

بترسونی که چی بشه؟؟؟ اگه نقص عضو پیدا کردی چی؟ بشین یکم قرآن بخون خودتو آروم کن هیچی تو دنیا ارزش نداره که بزنی بلایی سرخودت بیاری 

اینم بدون این که من تاپیکت رو ببینم بعد از ۴-۵ ماه که نی نی سایت نیومدم و الان مریض هم هستم از عطسه و آبریزش بینی دارم میمیرم تازه قرص خوردم گیج خوابم ولی گفتم بذا برم نی نی سایت حتی رمزمم فراموش کرده بودم که با سختی درست شد اومدم تو سایت ، ببین اینا همش نشونه س که تو به خودت بیای ، نکن دختر خوب 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
بترسونی که چی بشه؟؟؟ اگه نقص عضو پیدا کردی چی؟ بشین یکم قرآن بخون خودتو آروم کن هیچی تو دنیا ارزش ند ...

فشار عصبی رومه خیلی دارم عذاب میکشم خانوادم عذابم میدن ااید باور نکنی نیم ساعت پیش انقدر با سرعت داشتم رانندگی میکردم مادرم زنگ نمیزد الان سرد خونه بودم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار عصبی رومه خیلی دارم عذاب میکشم خانوادم عذابم میدن ااید باور نکنی نیم ساعت پیش انقدر با سرعت داش ...

خب واسه چی ؟ منم یه روزایی همینطوری بودم به خودکشی هم زیاد فکرکردم ،، ولی الان میدونم که یک لحظه خوابیدنم ارزشش بیشتراز همه چیزه ، الکی واسه همه چیز ناراحت بودم ژندگی هرطوری باشه میگذره هرمشکلی داری فقط بسپار به خدا قلبی بهش اعتماد کن و معجزه رو ببین 

خب واسه چی ؟ منم یه روزایی همینطوری بودم به خودکشی هم زیاد فکرکردم ،، ولی الان میدونم که یک لحظه خوا ...

عزیزم من مشکلم یکی دوتا نیست تاحالا دو بارن خودکشی ناموفق داشتم ولی میخوام این بار وافعا بترسونمشون بابام از اینکه بلایی سرم بیاد خیلی میترسه ولی خیلیم عذابم میدن میخوام یه بار بترسونمشون حساب کار دستشون بیاد

عزیزم من مشکلم یکی دوتا نیست تاحالا دو بارن خودکشی ناموفق داشتم ولی میخوام این بار وافعا بترسونمشون ...

اشتباه میکنی، شاید خدایی نکرده مردی یا نقص عضو شدی یک عمر محتاج شدی ، اونوقت دیگه روزی هزاربار به خودت میگی غلط کردم ، بشین با خودت دودوتا ۴ تا کن ببین بابات که انقدر دوست داره چرا با ازدواجت مخالفه و درضمن اینم بدون که هیچ پدرو مادری بد بچشون رو نمیخوان ، خود من همسرم ۴ سال اومد خواستگاری و جواب نه شنید و من هیچی نگفتم چون میدونستم بابام خوبمو میخواد که میگه نه ، و بعد از ۴ سال که تمام شروط بابام رو اجرا کرد ازدواج کردیم الان عین روز اوله اخلاقش ، همونقدر عاشقمه، بذار طرفت واسه رسیدن بهت سختی بکشه که فردا رود واسش عادی نشی 

واقعا حرفات خیلی خیلی راسته 🥺

بخدا ، ببین این که من با اینهمه دارو خوابم نبرده و دارم جوابتو میدم یه نشونه از طرف خداست بهش باور داشته باش، وقتی به خدا اعتماد کنی خودشو به وضوح بهت نشون میده، به جان بچه هام قسم بارها و بارها واسم معجزه کرد وقتی دیگه هیچ امیدی نداشتم ، خدا و پدرو مادرت بهترین تو توی این دنیا هستن، سعی نکن حتی ناراحتشون کنی چون پشیمونی بزرگی واست داره، به خدا بگو اگه قسمتمه بهم بده ، بگو اگه صلاحمه کارمو راه بنداز ، واسه هیچی اصرار نکن اگه قسمتت باشه میشه 

بخدا ، ببین این که من با اینهمه دارو خوابم نبرده و دارم جوابتو میدم یه نشونه از طرف خداست بهش باور د ...

ممنون عزیزم امیدوارم به هرچی که میخوای برسی واقعا حرفات خیلی ارامش بخش و خوب هستن🥺