بهناز1 مدیر عضویت: 1395/12/11 تعداد پست: 1279 عنوان خانما بيبي چك | مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 35 پست من صبح بيبي زدم مثبت شد يعني ساعت٩كه از خواب بيدار شدم بعد از اونم ٣بار رفتم دستشويي الان بيبي زدم منفي شد در ضمن ادرار قبليم يه ساعت نبود كه رفتم ميگين چون پشت سر هم رفتم دستشويي برا همين نشون نداده؟؟؟ پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍 1396/06/29 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shilajoon عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 6135 سخته بابا خخخ خب یه مدل دیگه بگیر قطره چکونی در کل من از بیبی چک متنفرمممممم نه اعتمادی به مثبت بودنش هست نه منفی بودنش خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی
tabasom.md عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 856 خخخ خب یه مدل دیگه بگیر قطره چکونی در کل من از بیبی چک متنفرمممممم نه اعتمادی به مثبت بودنش هست نه م ... ینی گرفتیم به اسمه دقتش که گفتن زیاده منکه تو ظرف گذاشتم منفی شد پریودم میشدما باز توهم زوه بودم که نکنه پریودی در بارداریه😶
shilajoon عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 6135 ینی گرفتیم به اسمه دقتش که گفتن زیاده منکه تو ظرف گذاشتم منفی شد پریودم میشدما باز توهم زوه بودم که ... منم زیاد توهم میزنم ... خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی
tabasom.md عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 856 منم زیاد توهم میزنم ... من توهم میزنم که خدانکنه باردار باشم شما توهمت برعکس ماست انشاالله زود مامان میشی❤
shilajoon عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 6135 من توهم میزنم که خدانکنه باردار باشم شما توهمت برعکس ماست انشاالله زود مامان میشی❤ فدات بشم ممنون خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی