2777
2789
عنوان

خانما بيبي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که مثبته عزیزم فردا دوباره بزار یا برو آزمایش بده

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

از رو بببی که مثبته نمیدونم چرا بار دوم منفی سده....ان شالله بارداری فردا دوباره بیبی بزار شاید چون زود بیبی گذاشتی فقط با ادرار اول صبحت نشون داده شده بعدش غلظت ادرارت کم شده نشون نداده

برای سلامتی شوهرم و دخترم صلوات
بی بی چک بعد چند روز جواب  میده؟هنو ۴روز به پری مونده.. اما شدید خوایالود شدم.. دلم ضعف میره. ب ...

اره هر چيزي امكانش هست براي بعضيا قبل از پري جواب ميده بعضيا هم بعد از ١٠روز تاخير مثبت ميشه 

من خودم امروز ٤روز مونده به پري

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
انشاالله که بارداری زودی برو ازمایش میگما اون بیبی چک خودکاریه فک کنم دقتش بیشتر باشه کاش همونو واسه ...

بايد بزاري تو ظرف 

از رو بببی که مثبته نمیدونم چرا بار دوم منفی سده....ان شالله بارداری فردا دوباره بیبی بزار شاید چون ...

منم خودم ميگم چون پشت سر هم رفتم دستشويي برا همين نشون نداد 

ولي الان كه نگاه ميكنم هاله كمرنگي افتاده 

انشاالله که بارداری زودی برو ازمایش میگما اون بیبی چک خودکاریه فک کنم دقتش بیشتر باشه کاش همونو واسه ...

باید تو مسیر ادرار قراربگیره 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی