2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

106 بازدید | 13 پست

بنظرتون من یازدهم انسانی نمره های نهایی چنگی به دل نمی‌زنه بنظرتون قید کنکور بزنم رشته خوب؟

نمی‌دونم چرا کم‌شدم مستمر و نوبت اول همش بالا ۱۸.۱۹ داشتم این خیلی خراب روم نیمشع کنار اونا بذارم از وقتی نمره ها اومده حس بدی پیدا کردم خودم زندگی کم کاری هم نکردم نشستم خوند سر جلسه هرچی می‌تونستم خوندم بعضی هاش نامردی کم داد اعتراض زدم قبوب نشد بالا تر میشدم ولی چی بگم؟

بنظرتون نهایی خط اخره؟ میشه دوازدهم جبران کرد؟ یا برای کنکور خونم در حد دیپلم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
منم نهایی مو افتضاح کردمب نظرم خوب دادم ولی اونا سخت تصحیح کردن

واقعا فارسی خیلی سخت گرفته من فارسی حساب کردم ۱۸ میشدم این نمره داد حقم نیست ترجمه هام همش اوکی بودم یه سوال بی جواب نبود این حقموم نیست خشک اینقدر پوف

منم بد دادم امسالو تو چه رنجیه نمره هات

۱۲.۱۳ ۱۷ ۱۸

کمتری ۹ شدم زبان مستمر و نوبت اول بالا ۱۹ ۱۸ یعنی تو درس کم کاری نمیکنم ولی نمره خردادم میان با نوبت اول مقایسه میکند هی

انسانی خدایی سخته اره می تونی ترمیم بزنی نگران نباش

ترمیم خرداد دیگس درسا انسانی زیاد من دوازدهم نمیتونم خرداد جمعش کنم حجم کتباا غول غول دیگه آلان تابستون میخونم ازمون میدم برای کنکور خدا هرچی بخواذ

نشه خو+دکشی

ترمیم خرداد دیگس درسا انسانی زیاد من دوازدهم نمیتونم خرداد جمعش کنم حجم کتباا غول غول دیگه آلان تابس ...

وای می دونم چی میگی خیلی سخته 

منم اگه خدایی نکرده در نیام خودکشییی