2777
2789
عنوان

کاش پام نشکسته باشهه

63 بازدید | 14 پست

ضربه خورده از دیروز بعضی وقتا درد میگیره بعضی وقتا ساکته 

ولی تا میام راه برم درد و فشارشو حس میکنم 

کلافه ام 

از کار و زندگی میوفتم 😭😭کاش خوب شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 5.6ماهه اینجورم دیگه نمیکشم خوبم نمیشه ترکش خوب شده اما دردلعنتیش نمیفته نمیتونم کفش بپوشم😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

شاید مو برداشته

پای پسرم اینجوری بود.ی ماه رفت تو گچ

وقتی ک تکون نمیداد اروم بود.وقتی راه میرعت اشکش درمیومد...بردم عکس گرفتم.ساق پا مو برداشته بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من 5.6ماهه اینجورم دیگه نمیکشم خوبم نمیشه ترکش خوب شده اما دردلعنتیش نمیفته نمیتونم کفش بپوشم😞

من دستم که شکسته بود بعد خوب شدنش تا چند ماه سرما میزد یا فشار میومد بهش کلیی درد میگرفت 

منابع کلسبم و ویتامین دی بخور حتما 

خیلیم اذیت نکن خودتو 

شاید مو برداشتهپای پسرم اینجوری بود.ی ماه رفت تو گچوقتی ک تکون نمیداد اروم بود.وقتی راه میرعت اشکش د ...

الهی🥹

ایشالا تنش سلامت باشه همیشه 

بتونم فردا میرم عکس میگیرم ولی میترسم خیلی  🫠

من دستم که شکسته بود بعد خوب شدنش تا چند ماه سرما میزد یا فشار میومد بهش کلیی درد میگرفت منابع کلسبم ...

😞😞پام خیلی درده نمیتونم راه برم نمیتونم کفش بپوشم میشینم فشارمیاد ب پام حونم درمیره

یکی میگه درفتگی داره عکس انداختم انگارهیچی نیست 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
الهی🥹ایشالا تنش سلامت باشه همیشه بتونم فردا میرم عکس میگیرم ولی میترسم خیلی 🫠

مرسی...دو ماهه از گچ دراومده پاش.خوب شده دیگه.

اره حتمن برو عکس بگیر.اگه چیزی بود حصله گچ نداشتی 

آتل هم خوبه.15روز آتل نگه داری خوب میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.