2777
2789
عنوان

برای خرید لباس مجلسی مشهد کجا برم

7781 بازدید | 19 پست

بچها غیر از فردوسی ۱ و۲

جنت و ۱۷ شهریور کجا برم؟ 

پروما و برج سلمان چطورن برا مجلسی ؟؟ محدودیت قیمت ندارم فقد لباس قشنگ پیدا شه 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راهنمایی رفتی

ن میگن خوب نیست مغازه هاش خیلی نیست؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اتفاقا مجتمع افشار واسمان خیلی لباس مجلسی شیک داشت

۸ ماه پیش از آسمان و افشار لباس خونگی گرفتم نمیخام برم اونجا باز بخرم ینی پره پرم از خونگی

مجلسی میخامممم

خیام 11

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
خیام 11

پاساژه ؟ 

۸ ماه پیش از آسمان و افشار لباس خونگی گرفتم نمیخام برم اونجا باز بخرم ینی پره پرم از خونگیمجلسی میخا ...

نه خونگی‌نبود ی طبقه نمدونم کدوم مجتمعا بود فقط مجلسی داشت

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

نه خونگی‌نبود ی طبقه نمدونم کدوم مجتمعا بود فقط مجلسی داشت

الماس شرق بنظرت ارزش داره برم ؟ نظرات رو آدم میخونه گیج میشع

نه نداره

چرا ینی شیک نیس؟؟ برج سلمان چطوره ؟

پاساژه ؟

نه عزیزم خیام یازده سر تا سر مزونه 

من معمولا اونجا چیزی که میخوام پیدا میکنم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

زایمان

nooraaa12 | 3 دقیقه پیش

یکی که داروهای

asarvi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز