2777
2789

بنظرتون از صفر شروع کردن کار سختیه؟؟؟اونم تو حیطه هرایشگری ؟؟بنظرت جقدر زمان میبره تا معروف شهرت بشی ..‌

همه نظر بدن تورو خدا خیلی واسم مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر منم سخته😬

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

از درس خوندن و تهشم با حقوق ۱۰ ۱۲ تومنی زندگی رو چرخوندن قطعا راحت تره

از کار کارمندی هم ک زندگیتو محدود میکنه و ۵ صبح باید پاشی و واسه یه روز کار نکردن باید ب صد نفر جواب پس بدی هم راحت تره

سخته ولی آسونه 

بستگی داره 

یکی مهارت داره یکی نه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بجز سختی خود کار

سختی جذب مشتری هم هست مخصوصا الان که تو هر خانواده تقریبا یه آرایشگر هست یعنی تعداد آرایشگرها زیاده پس رقابت بیشتره جذب مشتری هم به نسبت دشوارتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

علاوه بر علاقه باید برای شروع سرمایه هم داشته باشی، تمرین کنی مدل رایگان بزنی وردست بشی 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
از درس خوندن و تهشم با حقوق ۱۰ ۱۲ تومنی زندگی رو چرخوندن قطعا راحت ترهاز کار کارمندی هم ک زندگیتو مح ...

وای وای نگو ک متنفرم از کارهای اداری یعنی بگن ماهی ۵۰ حاضر نیستم برم بخدا اصلا نمیتونم کارفرما داشته باشم

بجز سختی خود کارسختی جذب مشتری هم هست مخصوصا الان که تو هر خانواده تقریبا یه آرایشگر هست یعنی تعداد ...

دوستدارم ببینم تو ایران چقدر هرایشگر وجود داره ...چطور مگ میشه تو هر خانواده ای

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز