2821
2789
این چیه

عدسی با مرغ

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چیه

آرسو امضات اصلا کبابم کرد😢😢😢

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
آرسو امضات اصلا کبابم کرد😢😢😢

دس رو دلم نذار کتی😭

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
چیه این .؟

عدسی با مرغ خیلی خوشمزه است

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
ببخشيد يه كم بى روحه غذات رنگو لعاب نداره ولى حتما خوشمزه است نوش جونت ،

درست میگی آخه غذا رو مخصوص سرماخوردگی درست کردم وگرنه رنگ و لعابشو بیشتر میکردم.

دستور پختش چطوريه عزيزم؟

پیاز و سیر را رنده میکنی یه تفت خیلی کم میدی بعد مرغ و دال عدس و هویج رنده شده را بهش اضافه میکنی نیم ساعت آخر سیب زمینی و گوجه رنده شده را بهش اضافه میکنی آخه رب برای سرماخوردگی خوب نیست خیلی خوب میشه امتحان کن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز