2777
2789
عنوان

خدا چی بگم بهت

108 بازدید | 12 پست

این چه زندگیه برا من درست کردی 

پدر معتاد فقر جهل تعصب 

مادر بی مسیولیت 

پیش کی برم کمک بخوام 

کاش ب این دنیای کثافت نمیومدم 

خوشبحال تون اگه پدر و مادر و خانواده خوب دارین 

ما لیاقت زندگی نداشتیم، اره؟

ما ادم نبودیم 

انقد غبطه میخورم تو محله های بالاشهر 

پدر مادرا انقد هوای بچه دارن 

پیر شدمو حسرت همه چی به دلم موند

چی بگم  

به جز اینکه دعا کنم زودتر به آرامش برسین کار دیگه ای از دستم بر نمیاد  

من خانوادم عالی نیستن میتونم بگم خوب هستن اما دلیل نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشم. 

این رو یادتون باشه که آدم بدون مشکل اصلا توی این دنیا نیست اما همه آدما فقط ظاهر زندگیشون رو و خوبی هایی که زندگیشون داره رو نشون دیگران میدن هیچکس نمیاد مشکلاتش رو به رخ دیگران بکشه. 

درضمن یادتون باشه تحت هر شرایطی خدا رو شکر کنین و هیچوقت کفر نگین. 

مگه خدا خودش نگفته بعد از هر سختی آسانی ست؟!؟!؟!

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک ظاهر و باطن مون یه گوه بود بعد سختی؟چقد سختی چهل سال؟

نمیدونم چی بگم که آروم بشید. 

هر چقدر میخواید از این حرفها بزنید ا سبک بشید. 

اما این رو بدونید که بالاخره زندگی روی خوشش رو به شما هم نشون میده یعنی به هممون. 

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

🌷حالم بده منتظزم همه بخابن برم زیر پتو زار بزنم

کار خوبی میکنید. 

گریه آدمو سبک میکنه. 

بذارید راحت حرف بزنم: 

مشکلات برای همه هست پس مشکلات رو به کتفت بگیر، شاد باش، برقص، ورزش کن، کتابهای مفید بخون، نمیدونم تحصیلاتت چیه اما اگه تا جایی که میخواستی نخوندی ادامه بده، فیلم های ترسناک و کددی ببین، شهر بازی و اینجور جاها برو. 

خلاصه خوش باش.

کار خوبی میکنید. گریه آدمو سبک میکنه. بذارید راحت حرف بزنم: مشکلات برای همه هست پس مشکلات رو به کتفت ...

واقعا 

با خونه ای که روزی ده بار توش دعوا و فش و ... میشه شاد بود؟

واقعا با خونه ای که روزی ده بار توش دعوا و فش و ... میشه شاد بود؟

خب به دعواشون اهمیتی نده زندگیتو حالا یکم اغراق کردم قطعا سخته اما خودتو با یه کاری مشغول کن پادکست گوش بده یا اون کارهایی که پست قبلیم گفتم حالا بجز رقص و آهنگ شاد. 

کمتر تو خونه باش برو عضو کتابخونه شو، برو پیاده روی، کتابهات رو ببر پارک بخون، نقاشی بکش و از این کارها

اجازه ندارم چون از دید اینا زشته دختر تنها بره بیرون

چی بگم  

آخه سنتون هم کم نیستش که بگیم بچه به حساب میارنتون. 

خانواده های ایرانی اکثرشون همینن حالا به تازگی پدر و مادرای ما دهه هشتادی ها آسونتر میگیرن. 

خیلی طول میکشه تا برای همه جا بیفته

چی بگم آخه سنتون هم کم نیستش که بگیم بچه به حساب میارنتون. خانواده های ایرانی اکثرشون همینن حالا به ...

به جای اینکه من ب شما ک 15 سالته نصیحت و دلداری بدم 

برعکس شده دنیا 

ببین دنیا چقدر میتونه نامرد و بی عدالت باشه

به جای اینکه من ب شما ک 15 سالته نصیحت و دلداری بدم برعکس شده دنیا ببین دنیا چقدر میتونه نامرد و بی ...

من ۱۶ سالمه نه ۱۵ سال نمیدونم چرا سایت زده ۱۵   

من اصلا اهل نصیحت نیستم اما وقتی میبینم یکی حالش بده چه تو دنیای واقعی چه مجازی نمیتونم بی تفاوت بگذرم.

بی عدالتی هم حق دارید واقعا قبول دارم