2777
2789
عنوان

تیرگی بدن

72 بازدید | 4 پست

وقتی خانما میگن آقایون براشون مهم نیست یاد نامزد خودم میفتم‌گه چقدر به روم آورد 

محبورم‌کرد برم‌ لیزر و مزو‌تراپی تاثیری هم برام‌نداشت 

روزی که به زبون‌آورد روزی بود که یخ شدم هیچ وقت مثل قبل نشدم مثل چوب خشک شدم خودشم فهمید اون‌اواخر موقع ارتباط 

حالم از خودم بهم‌میخورخ وقتی یاد دوسدحتر الانش میفتم پیش خودم میگم حتما اون سفیده حتما بلده‌مثل من نیس 

روانشناس رفتم دکتر زنان رفتم همه گفتن تیرگی همه دارن اون آقا مشکل داشته تقصیر تو‌نبود تو‌بازیگر نبودی بری براش کاری کنی به خودت سخت نگیر 

تموم‌کردیم تموم‌شد ولی روح من مثل قبل نشد

وقتی الان یکی مباد خواستگاری میگم اینم ببینه میگه چقدر سیاهی 

عزیزم🥲🥲🥲 همه ی مردا مثل هم نیستن. متاسفانه با وجود فضای مجازی. و.... مردا خیلی پررو شدن

خیلیی بد بود خیلی هنوز نتونستم کنار بیام 

اوایل یادمه خیلی دوق داشتم ولی بعدش چوب خشک شدم 

سعیذمیکردم غیر از اتاق توجه شو جلب کنم ولی فهمیدم با یه نفر آشنا شده‌ بعدم تموم‌شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی بد بود خیلی هنوز نتونستم کنار بیام اوایل یادمه خیلی دوق داشتم ولی بعدش چوب خشک شدم سعیذمیکردم ...

بهتر بی لیاقت بوده .. به نطرم اینطور پسرا که خیلی براشون این چیزا مهمه تنوع طلبن...مثلا خیلیا هستن به شوخی به همسرشون میگن و یه جورایی به روشون میارن ولی اینکه مجبورت کرده بری دنبال لیزر دو.... دیگه زیاده رویه...برات مهم مباشه عزیزم.بنداز بیرون از فکرت ..اکثر خانوما همینجورین

و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)