2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش بیشتر نمیشه؟

قیمت پمپ اب رو ببینید توی دیوار. ولی فک کنم همین حدوده. اپارتمان ها 

هر واحد خودش جدا پمپ میزاره 

هرکی ام میره پمپشو با خودش میبره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

اگه اکثر واحد ها راضی باشن و فقط یه نفر مخالف باشه  مدیر میتونه اون یه نفر رو قانع کنه

پمپ آب خیلی کاربردی هست و به درد میخوره

ما طبقه اول بودیم و فشار آب خوب بود ولی فشار آب طبقه چهارم خیلی کم بود از طرفی سر و صدای پمپ هر لحظه از شبانه روز اذیت میکرد ولی نمی شد که ما مخالف نصب و تعمیر پمپ آب بشیم 

هرکی جدا باید بزاره

اگر‌آب مشترک باشه یه دونه میذارن 

اگر‌ جدا باشه هر کی‌ برای خودش 

بله میتونه مجبور کنه . چون مهمه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر‌آب مشترک باشه یه دونه میذارن اگر‌ جدا باشه هر کی‌ برای خودش بله میتونه مجبور کنه . چون مهمه

عه شایدم 

جاهایی ک رفتم جدا بوده گفتم شاید روالشه ماخودمون اپارتمان نیسیم اخه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
عه شایدم جاهایی ک رفتم جدا بوده گفتم شاید روالشه ماخودمون اپارتمان نیسیم اخه

یه سریا جدا هستن‌

یه سری مشترکه

🩷🩷🩷

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه سریا جدا هستن‌یه سری مشترکه🩷🩷🩷

ممنون واقعا مهندسی 

😁 میشه بدونم رشتت چیه

ممنون واقعا مهندسی 😁 میشه بدونم رشتت چیه

به ساختمان‌ ربط داره 😅

میخوای لو برم هااااااا 😁