2777
2789
ولی نمیدونستم ممنون که گفتین

کاکائو و نوشابه و شیرینی‌جات و استرس رو حذف کن

خرما بخور خوش خلق بشه

روغن زیتون پوستش رو خوب میکنه 

عرق نعنا تیره 

البته طبق تجربه ای که داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعدش دیدم خودت تجربه داری چون بچه داری، انشاله سلامت دنیا بیاد و دختر باشه جنست جور شه

مم نون عزیزم سر پسر اصلا اینجوری نبودم َبعد هفته ۳۰ ورم کردم اونم مسمومیت داشتم بخاطر اون روزی که رفتم برای زایمان کلا ۷کیلو اضافه کرده بودم ولی الان ورم کردم 

مم نون عزیزم سر پسر اصلا اینجوری نبودم َبعد هفته ۳۰ ورم کردم اونم مسمومیت داشتم بخاطر اون روزی که رف ...

دختر خیلی وزن میگیره، من 48 بودم شدم 75 و وحشتناک باد کرده بودم، دکترم تاکید می‌کرد آب زیاد بخورم تا 12 لیوان در روز

سر پسرم 8 کیلو اضافه کردم

منم ٨ هفتم از ٦ هفته زده بيرون انگار نفخ كردماگه لاغر و تخت باشي قبلش زود معلوم ميشه😂

من ازقبل ی کوچولو شکم داشتم الان عکسامو میزارم ببین چندهفته میخوره لباسامو ازپشت کشیدم تنگ شده ها معلوم بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
16-17 هفته ميخوره😍

افرین ۱۷هفته و ۳روز

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من ازقبل ی کوچولو شکم داشتم الان عکسامو میزارم ببین چندهفته میخوره لباسامو ازپشت کشیدم تنگ شده ها مع ...

الان دقیقا شکم من همین اندازه شماست نی نیا چیه 

جنسيت كى ديده ميشه؟من ٧ هفته و چن روزماز علائمت اوايل بگو الان چطوري

من دیروز فهمیدم چون ممنکنه زوتد بری ۵۰ ۵۰ باشه.

من و خواهرام و خاله هام هیچکدوم علاعم نداریم تنها علاعمم ویار دوغ و خیارشور بود همین اونم یبوست میشدم نخوردم

الان دقیقا شکم من همین اندازه شماست نی نیا چیه

دختر ۱۷هفته و۳ روز