2777
2789
عنوان

دوراهی🤍🌱

46 بازدید | 8 پست

شما بودین کدومو انتخاب میکردین

مهاجرت به یک کشور خوب و دانشگاه عالی و زندگی ایده الی ک ارزوشو داشتین و خیلیم براش تلاش کردین و واقعا یکی از ارزوهاتونه

موندن و ازدواج با یک مرد کاملا ایده ال ..خوش اخلاق..پولدار..و اینم بگم ک از ته دل میپرستتونو و هرچیزیو اراده کنین فراهم میکنه و شمام عاشقشین و جداییش سخته براتون

یک راهی💓

این مرد پولدار و فوق العاده رو با خودم به کشور مورد علاقم میبرم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که آدم احساساتی نیستم وعاشق تنهایی ام اولی... 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

با اینکه بدونی دیگه گزینه دومو تاابد از دست میدی؟حتا اگه پشیمون شی و برگردی؟

اگه این حس رو داری پس دومی... من با شرایط خودم گفتم اولی... ولی اگه شما عاشقشین ونمیتونید فراموش کنید وبعدا خودتون رو سرزنش می کنید به نظرم دومی بهتره 🧡

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اگه این حس رو داری پس دومی... من با شرایط خودم گفتم اولی... ولی اگه شما عاشقشین ونمیتونید فراموش کنی ...

دوراهی بدیه😭😭هرروزی ک رفتاراشو با خودم میبینم اونم بعد ۶ سال میگم خدا من چجوری برم

حس خیانت بم دست میده ک بگم اصلا ک من میخام برم

ازونور من سالها درس خوندم

دویدم

زبان خوندم

حتااا رفتم زبان سوومم یاد گرفتم

من فقط یسال وقت دارم برای تصمیم قطعیم و هنوز سردرگمم و بین دوراهیم ک هرکدومو انتخاب کنم حسرت اون یکی تا اخر عمرم باهامه

نمیاد و نمیشه هم بیاد چون کارو زندگیش اینجاس و اینجا جایگاهش عالیه

پس اولی چون موقعیت خودم مهم تره

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز