2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داشتم، پری روز به کیسه آب شک کردم، رفتم هم تست آمینوشور دادم هم سونو، شکر خدا که چیزی نبود. دکترم موقع تست گفت ترشح قارچیه و پماد داد.

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
 پس اوایل بارداری نشت نمیکنه نمیدونم چرا نگرانم وسواس گرفتم

اینی كه گفتی نشتی نیست اب كیسه بیرنگ و بی بو هست در اكثر مواقع ولزج  نیست. ترشح زرد لزج تو بارداری طبیعیه.... ولی فكر نكن تو هفته كم كیسه اب نشتی نداشته باشه من خودم تو هفته ۱۵ دچار نشتی شدم البته با سونو متوجه شدم و چند روز هم بیمارستان بستری شدم و خداروشكر برطرف شد... پس حواست باشه و گاهی شك كردی تست كن یه پد پنبه ایی تمیز بزار بیشن مثل حالت دسشویی و سرفه كن و پدتو چك كم اگه نم دارشده باشه ممكنه نشتی باشه. منم كلا استراحت نسبی بودم و یه روز به خودم فشتر اوردم و یخورده كار كردم تو خونه شبش همش احساس خیسی داشتم و اتفاقا فرداش نوبت سونو داشتم فهمیدم و همون شب فقط همونجور بودم..و بعد اون استراحت كاملا مطلق شدم... نگران نباش كم پیش میاد. مایعات سعی كن ۱/۵تا۲ لیتر در روز بخور كاهو و سبریجات زیاد بخور هم یوبوست نمیشی هم اب بدن تامین میشه...

من در آغوش امن خداوندم😊
2790
2778
2791
2779
2792