سلام دوستان.من اگر خدا بخواد و قسمت کنه انشالله دوتا خواستگار دارم که همزمان اومدن و من باید بینشون یکیو انتخاب کنم.یکیشون یسالونیم ازم بزرگتره اون یکی ۱۴ سال.حالا من نمیدونم واقعا چیکارکنم...واقعا موندم😔 بدلمم که رجوع میکنم حس میکنم هردوتا رو میخوام و باخودم میگم کاش اسلام به زنها اجازه ی دو تا شوهرداشتن میداد😔.لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم؟
رفت و امد نامزدی بابا اقوام دورو بنداز دور اصن به حرف کسی کوش نده ولی اونی که ازت بزرگتره هم رسیده ت ...
همیشه اختلاف سنی بیشتر بخاطر پختگی و فهمیده تر بودن انتخاب درستی نیست... خیلی اوقات ممکنه ینفر واقعا خوب باشه ینفر نه صرفا چون پخته و فهمیده اس... ممکنه فردا انتظارات بیشتری از اسی داشته باشه بخاطر سن بالاترش. استارتر شیطنت کنه و... اونیکی یکسال بزرگتر راحتر میتونه درکش کنه چون رنج سنی بهم میاد... درضمن اسی میگه هرچی میگم واکنشی نداره این ینی ممکنه بعداز عقد تغیررات زیادی کنه.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
اخه باز فقط پولش هست خوشبختی رو مطمئن نیستم بشم یا ن چون دوستان هم گفتن سن بالا بدرد نمیخوره. من تو سن میانسالی شاید بخام برم تفریح و گردش،ولی اون تو میانسالی من پیرپاتاله خب🥲 و من باید همش پرستاری کنم