2777
2789
عنوان

خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 51 پست
خب درسته تو با پای خودت رفتی تو تله ولی این دلیل نمیشه اون همچین کاری کنه. ینی از فردا برا هرکی تله ...

چرا اتفاقا.ببین وقتی احتمال بدی خطری هست و بری بعدا میتونی توجیه کنی؟ خود کرده را تدبیر نیست.عزیزم اتفاقا من میگم مقصر اصلی منم که پا میشم میرم.برای طرف مقابلم که مهم نیست چه بلایی سر من بیاد.من خودم باید مراقب وجود خودم باشم.معلومه که من بیشتر مقصرم.

اون آدم معلوم الحال هست .مشخصه برای چی داره تلاش میکنه.من باید فکرم رو به کار بندازم.چون من مسئول سلامت روح و جسم خودم هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم دوست خودم دچار همین مشکل شد الان ۳۰سالشه و مجرده و حسرت زندگی اینو اونو میخوره پسره گفته ...

اره 

خوبه من رابطه کامل نداشت گف دیونه نیستم که اون موقع نمی تونم بذارمت همینجوری مجبور میشم ازدواج کنم باهات خلاصه که هم تقصیر اون بود هم من که انقد بی عقل و احساساتی تصمیم گرفتم 

بعد اینکه باهام رابطه داشت گفت ۱۸۰۰ پول به حساب ج.ن.د.ه ریختم دیدم نیومدن سرکار بودم خوب شد تو مفتی ...

یعنی چی 

چقدر عوضی بوده 

همون جهنم لایقشه 

از حقت نگذر بسپار به خدا 

رابطه کامل یا هنوز باکره ای

چرا اتفاقا.ببین وقتی احتمال بدی خطری هست و بری بعدا میتونی توجیه کنی؟ خود کرده را تدبیر نیست.عزیزم ا ...

دقیقا منم میددنستم عین خر عاشق شده بودم مثلا من میگم مقصر اصلی خود منم

چرا اتفاقا.ببین وقتی احتمال بدی خطری هست و بری بعدا میتونی توجیه کنی؟ خود کرده را تدبیر نیست.عزیزم ا ...

از عشق و حماقت طرف سو استفاده کرد بهش گفت اگه نیای خودمو میکشم فلان. خب منو شما الان میگم زر میزد ولی این استارتر بنده خدا ک عقلش ب همچین چیزی ک نمیرسید ک

بزور بهش الکل خوروند و تعرض کرد

شما تو خیابونم بری احتمال اینکه ماشین بزنه یا دزد و جیب بر بهت بخوره هس اونوقتم میگم چرا حواست نبود فلان تقصیر خودته؟ بنظر من اگه ۱۰ درصد مقصر استارتر باشه ۹۰ درصد تقصیر همون خدا نیارمرزه

از عشق و حماقت طرف سو استفاده کرد بهش گفت اگه نیای خودمو میکشم فلان. خب منو شما الان میگم زر میزد ول ...

حماست رو خوب گفتی.ولی بحث ماشین زدن تو خیابون با کاری که خودت ارادی سمتش میره فرق میکنه.قیاس این دوتا ،قیاس مع الفارقه