2777
2789
عنوان

خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 51 پست
خودتون رو می‌زنید به اون راه،با مرد غریبه پا میشید میرید خونه ش،با اینکه میدونید قصدشون از این کار چ ...

نه واقعا من خودم دختر و پسر زیرِ ۲۰ سال بخدا میگم بچه ان

درسته قدا بزرگ شدن ولی عقلا بزرگ نشدن

حالا خودت بچه دار میشی میفهمی

تا زیرِ ۲۰ اکثرا سرکشن و بچه و خام

حالا اگر اسی بزرگتر از ۲۰و اینا بوده واقعا خریته وگرنه قبلش بچگیه

بخاطرِ اینه میگیم دختر زیر ۲۰ ازدواج نکنه،چون ممکنه از رو بچگی کاری که نباید بکنه و ابروش بره

درخواست دوستی ندین ممنون

منم اشتباه کردم نباید میرفتم پیشش توبه کردم حالا ولی خیلی اصلا تلخه این اتفاق خدا بیامرزتش

خب درسته تو با پای خودت رفتی تو تله ولی این دلیل نمیشه اون همچین کاری کنه. ینی از فردا برا هرکی تله تهن کردیم بگیم تقصیر خودته میخواس دقت کنی نیای؟

حالا هرچی بود گذشت. فراموشش کن دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه واقعا من خودم دختر و پسر زیرِ ۲۰ سال بخدا میگم بچه اندرسته قدا بزرگ شدن ولی عقلا بزرگ نشدنحالا خو ...

۲۲ سالمه بابا منم خیلی سادم سه سال بود دوست بودم باهاش عین خر اعتماد کردم 

خب درسته تو با پای خودت رفتی تو تله ولی این دلیل نمیشه اون همچین کاری کنه. ینی از فردا برا هرکی تله ...

اره ولی من رفتم درست پامو گذاشتم رو تله اخ بهم گف نیای خودمو میکشم منم دوسش داشتم خلاصه که راضیم کرد زورم نکرد ولی من تو حال خودم نبودم بعد اینکه عرق داد بهم خونه رفتن و عرق خوردن به زور اون بود ولی

۲۲ سالمه بابا منم خیلی سادم سه سال بود دوست بودم باهاش عین خر اعتماد کردم

تو هم بچه ای خوب شد؟😂

خب ببین تو که سرشتت پاکه این کارا از رو خریت بچگی خامی و...انجام دادی

وگرنه زبونم لال دور از جونت از رو ج.ن.دگی که نبوده.

اینا اشتباهه که باید ازش درس بگیری.انشالا زود فراموش کنی تو توبه کردی ولی ازین به بعد به هیچکس اعتماد نکن.

درخواست دوستی ندین ممنون

تو هم بچه ای خوب شد؟😂خب ببین تو که سرشتت پاکه این کارا از رو خریت بچگی خامی و...انجام دادیوگرنه زبو ...

اره خیلی سادم🥴

تقریبا مطمعن بودما ولم میکنه ولی بازم نکه دوسش داشتم دیگه یه درس بزرگ شد 

من بودم نمیبخشیدمش

منم شاید🥲

ولی فقط به این دلیل که خدا هم منو ببخشه شایدمیبخشیدم

ولی در کل تف به ذاتِ اینجور نر ها

هیچوقت یه دختر ندیدم که پسرو گول بزنه بگه بیا منو....(اگرم هست کم هست)ولی همیشه ی خدا پسرا هول بودن و هستن همیشه تو کارِ گول زدنن اشغالا.

بخاطرِ نیازِ خودشون دخترو گول میزنن و نمیگن اون دختر تااخر عمرش عذاب وجدان میگیره،اوناکه کثیفن میتونن برن با این ج.ن.ده های پولی ولی تنِ پاکِ یه دخترِ ساده رو کثیف نکنن

درخواست دوستی ندین ممنون

نه واقعا من خودم دختر و پسر زیرِ ۲۰ سال بخدا میگم بچه اندرسته قدا بزرگ شدن ولی عقلا بزرگ نشدنحالا خو ...

درسته بچه ن ،ولی انصافا نمیدونن اگر برن خونه یه پسر ،ممکنه بلا سرشون بیارن؟ یعنی احتمال هم نمیدن.چرا.تو این زمینه ها اتفاقا خوب همه چیز رو میدونن.

نمی دونی تو چه حالم شاید نیم ساعت بعد باز بشینم گریه کنمو نبخشمش اصلا داغونم کرده منم با خودش کشت دی ...

درکت میکنم 

دوست خودم دچار همین مشکل شد 

الان ۳۰سالشه و مجرده و حسرت زندگی اینو اونو میخوره 

پسره گفته بود میخوامت رابطه کامل. داشتن 

بعد همرمان با این رفت نامزد کرد 

هیچ جواب اینو نمیداد

درسته پسره زنش رو طلاق داد 

اما زندگی دوست منو نابود کرد 

منم شاید🥲ولی فقط به این دلیل که خدا هم منو ببخشه شایدمیبخشیدمولی در کل تف به ذاتِ اینجور نر هاهیچوق ...

بعد اینکه باهام رابطه داشت گفت ۱۸۰۰ پول به حساب ج.ن.د.ه ریختم دیدم نیومدن سرکار بودم خوب شد تو مفتی اومدی ینی انگار یه سماور آب جوش ریختن رو سرم تازه گفت دیگه همو نبینیم

منم شاید🥲ولی فقط به این دلیل که خدا هم منو ببخشه شایدمیبخشیدمولی در کل تف به ذاتِ اینجور نر هاهیچوق ...

این مشکل برای دوستم پیش اومد 

برای همین میگم من بودم نمیبخشیدم 

درسته بچه ن ،ولی انصافا نمیدونن اگر برن خونه یه پسر ،ممکنه بلا سرشون بیارن؟ یعنی احتمال هم نمیدن.چرا ...

میگم از رو خریت میرن.نه به نظرم نمیدونن چی قراره بشه،یا فک‌نمیکنن کاری که قراره بشه انقد مهم باشه

اون اشغالای عوضی هستن که گول میزنن.

میگم دیگه ادم باید عاقل باشه اینکارو نکنه ولی ایشون توبه کرده خدا کمکش کنه

درخواست دوستی ندین ممنون