2777
2789
عنوان

دراکولا

12803 بازدید | 50 پست

بچه ها اینجا کسی رو دراکولا تاحالا نیش زده

ده روز پیش رفتیمشمال تو یکی از جنگلا گردن دخترمو دراکولا نیش زد از داروخونه براش پماد خریدیم زخمش خوب شده ولی جاش پوسته پوسته ورنگ پوست اون قسمت عوض شدع نگرانم ایا کامل خوب میشه و دیگه جاش نمیمونه

یا ببرم دکتر واسه جاش

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اینم جاش

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شمالیم ولی تاحالا حیوونی ب اسم دراکولا نشنیده بودم!!

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه جاش نمیمونه منم شمالیم تا دلتم بخواد دراکولا نیشم زد😕 بعد از نیش زدن کاش یخ میذاشتی

چقدر اولش چندش و وحشتناک بود

من اطلاعی نداشتم😔

وای خدا چه دختر نازی دلم میخواد گوششو بجوعم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من شمالیم ولی تاحالا حیوونی ب اسم دراکولا نشنیده بودم!!

برو ساحل گیسوم پررررررره

عکسه کاملشو بزار عاقا انگار موهاش بوره نه؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
وای خدا چه دختر نازی دلم میخواد گوششو بجوعم    

😍😍😍مرسی عزیزم