2777
2789

مرغ ناردونه خیلی خوشمزست

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️ 🕊🏳ایران آباد باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مرغو میجوشونم و کفش که بالا اومد ابشو عوض میکنم و مرغارو میشورم

پیاز فراوون کف ماهیتابه میزارم یکم روغن میریزم مرغارو روش میچینم دوباره یه لایه دیگه پیاز میریزم

بهش نمک و فلفل و زعفرون فراوون میزنم دوساعته آمادس

آب اضافه نمیکنم پیازا اب میندازن با اب خودش پخته میشه بعدش یه نیم ساعت اضافه تر میزارم که پیازا کاراملی بشن و مرغ هم برشته عالیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چجوریه

سرچ کن میاره مامانم همیشه درست میکنه باید توش رب انار بریزی با اون بپزه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️ 🕊🏳ایران آباد باد

من همیشه این مدلی میپزم خیلی خوشمزه میشه

یکی یا دوتا پیاز رو خلالی ریز میکنم 

چند حبه سیر

اب 

روغن

نمک

حالا هردفعه یکی از اینا (کرفس یا بامیه یا گوجه سبز یا آلوبخارا لوبیا سبز که فقط سر و تهشو زدم)

با شعله کم میزارم حسابی نرم و مغز پخت بشه گاهی زعفرون هم میزنم

ابش که خشک شد میزارم یکمی با روغنی که ریخته بودم سرخ شه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

اول مرغ رو با پیاز فراوان و چند حبه سیر+ زرد چوبه و برگ بو و چوب دارچین و یه دونه هل آب پز میکنم .(نمک فراموش نشه)

بعدش مرغ رو جدا میکنم توی روغن کمی تفت میدم بعدش روش زعفرون دم شده میریزم وسس گوجه میریزم(سسش رو اول چند تا گوجه رنده میکنم تفت میدم بعد یه قاشق رب میزنم تفت میدم تا غلیظ بشه یه استکان کوچیک آب میریزم که ته نه گیره فلفل سیاهم میزنم) 

بعدش که سس رو به مرغ اضافه کردم روی حرارت کم میذارم نیم ساعت الی چهل دقیقه جا بیفته.

اگر دوست داشتی هویچ و فلفل دلمه هم برای کنارش میتونی آمده کنی یا سیب زمینی سرخ کرده 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وقتی یخ مرغ باز شد ادویه فقط نمک و فلفل سیاه و خیلی کم زرد چوبه بزنید. نیم ساعت تو یخچال باشه. 

بعد فقط با کره بخوبی تفت بدید و کمی زعفرون بزنید. بسته به حجم مرغ مثلا ی استکان آب بریزید که تا نیمه مرغ ها برسه، کل سطحش نپوشونه. 

بعد حدود یک ساعت، یک ساعت و نیم میپزه، آبش کاملا تبخیر بشه. در آخر آب نارنج روی مرغ ها بریزید و شعله رو خاموش کنید.