2777
2789
عنوان

پارگی دیسک

59 بازدید | 10 پست

سلام کسی دیسکشو جراحی کرده؟

جاش گود شده؟؟

برمن جای بخیم گوده کلا یکم بالاترش انگار ورمه 

دکتردیدمیگه مشکلی نیست ولی برام سواله جراا کمرم قسمت جراحیش گودشده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نه گود نشده

یرمن گوده😑😑اندازه ۵سانت گودشده 

حتی باکوچکترین ضربه کمرم نصف میشه

خوردم زمین کمرم گفتم شکست🥲درد دارم گاهی دکترررفتم چندجا میکن عملت عالی بوده 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یرمن گوده😑😑اندازه ۵سانت گودشده حتی باکوچکترین ضربه کمرم نصف میشهخوردم زمین کمرم گفتم شکست🥲درد دار ...

گودی رو نمیدونم ولی حس نصف شدن کمر رو منم دارم 

کلا بعد عمل آدم نمیشه عین اولش 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یرمن گوده😑😑اندازه ۵سانت گودشده حتی باکوچکترین ضربه کمرم نصف میشهخوردم زمین کمرم گفتم شکست🥲درد دار ...

من هر سال چند بار میرفتم آب نوردی الان از همون ابتدای رودخونه جرات ندارم پامو بذارم رو سنگها میترسم لیز بخورم کمرم داغون شه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من هر سال چند بار میرفتم آب نوردی الان از همون ابتدای رودخونه جرات ندارم پامو بذارم رو سنگها میترسم ...

😥😥منم حتی نمیتونم بدوام یا نمیتونم بپرم یا ورزش کنم 🥲خیلی بده

😥😥منم حتی نمیتونم بدوام یا نمیتونم بپرم یا ورزش کنم 🥲خیلی بده

پرش و دو تا آخر عمر برای ما ممنوعه

دکتر به من گفت پیاده روی و یوگا و شنا .کلا ورزشهای آروم

من بدنسازی کار میکردم الان نصف حرکات دیگه برام ممنوعه

پرش و دو تا آخر عمر برای ما ممنوعهدکتر به من گفت پیاده روی و یوگا و شنا .کلا ورزشهای آروممن بدنسازی ...

😩😩

بدنسازی چ‌کارایی میکنی میشه بگی دکتربهت گفت یا مربی؟؟

ازوقتی افتادم هنوز کمرم اروم نشده روباسن افتادن زمین

😩😩بدنسازی چ‌کارایی میکنی میشه بگی دکتربهت گفت یا مربی؟؟ازوقتی افتادم هنوز کمرم اروم نشده روباسن اف ...

چند وقته عمل کردین 

دیسک چندمتون بوده؟ ایمپلنت دارین؟

😩😩بدنسازی چ‌کارایی میکنی میشه بگی دکتربهت گفت یا مربی؟؟ازوقتی افتادم هنوز کمرم اروم نشده روباسن اف ...

یه سری حرکات بدنسازی هستن که به دیسک فشار میارن 

اگه میری باشگاه تا بهت بگم