2777
2789
عنوان

سلیقه مامانم 🥲

151 بازدید | 9 پست

امروز رفته با بیمه سه تا عینک افتابی خریده هرکدوم ۶۰۰ بعد منم از اونجا که عینکم شکسته خوشحال و شاد رفتم یکیشو برای خودم بردارم.حدس میزنید چیشد؟😭

دیدم سه تاش پلنگیه😭😭😫

اخه مادر من نه یکی نه دوتا ،سه تاااااا پلنگیییییی میخوای چیکارررر ،منم که عمرا همچین طرحی رو روم بشه بزنم🤯

یعنی یبار نشد مامانم یچیز بخره منم استفاده کنم ولی ماشالا برعکسش همیشه اتفاق افتاده🥲

Trust your gut🌊🌌🌠

پلنگی که قشنگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دمده است معمولا هم بالای ۵۰ استفاده میکنن😂

از لحاظ سنی که برعکس بیشتر جوونا استفاده میکنن

ولی بستگی داره چه طرحی گرفته باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مثلا اینجوری باشه خوبه

ولی درکل سه تا پلنگی جالب نیست ساده شیکتره