2777
2789
عنوان

پنیک شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 64 پست
بامزه نگفت اومدم اینجا بگم یکم شما دلداریم بدید چون قلبمو همه شکستن حالشون نمیکنم هر کی به من میرسم ...

از نظر من با مزه اومد دیگه سلیقه مون تو مزه فرق داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من ده سال دارم درکت میکنم ولی تونستی روانپزشک برو با دارو کم کم بهتر میشی ولی من مشکل الانم وسوا ...

منم همینجور عزیزم 

حسرت به دل موندم چند روز ارامش داشته باشم 

اسنترا 200 میخورم 

واقعا خدا برای هیشکی نیاره 

ولی استارتر عزیز شماهم نفرین نکن کارت خیلی بده 

منم همینجور عزیزم حسرت به دل موندم چند روز ارامش داشته باشم اسنترا 200 میخورم واقعا خدا برای هیشکی ن ...

خستم چقدر سرکوفت میزنن فامیل که تو حمله ای هستی بهم هر هد میخندن دل منم شکسته خدا هرکی مسخرم میکنه دلشو بشکنه

منم همینجور عزیزم حسرت به دل موندم چند روز ارامش داشته باشم اسنترا 200 میخورم واقعا خدا برای هیشکی ن ...

وا دوز بالا😔از من ۵۰ من همیشه بعد از ده روز خوردن قرص اوکی میشدم فقط همین قرص میخوردم ولی حدود چن هفته پیش یه اتفاقی افتاد واسه همین کلا خیلی اذیت شدم 

شوهرم هر کاری میکنه ک من خوب شم ولی این بار یکم اوکی شدم ولی چهار روزه اضطراب ول نمیکنه منو خسته شدم بخدا 

پروپرانول یه دونه شب میخورم والا گفت صبح هم بخور من خوابم گفتم فقط دیگه ساعت بزارم بیدار شم قرص بخورم بلکه بهتر شم واقعا درکت میکنم بخدا خیلی اذیتیم هیچ لذت نمیبرم از چیزی 😔باز خوبه شوهرم ادم با درک خوبیه وگرنه نابود بودم

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

عزیزممم بیخیالشون 

ی گوش دروازه کن 

اهمیت نده 

منم این حمله بهم دست میده خیلییی بده 

اصلا روح روان بهم میریزه 

من ذکر لاحول و قو..‌‌‌ میگم آرومم میکنه 

برو سرچ کن با معنی عکس بگیر ازش بزار جلوت هی بگو هی بگو درونت پر از آرامش میشههه  با تمرکز بالا با حضور ذهن و قلب انجام بدی آرومت میکنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خستم چقدر سرکوفت میزنن فامیل که تو حمله ای هستی بهم هر هد میخندن دل منم شکسته خدا هرکی مسخرم میکنه د ...

بسپار بخدا مشکل غیر قابل حلی نیس من خودم پنج ماه دارو مصرف کردم فکر کردم خوب شدم خودسر داروهامو قطع کردم ، بیماریم بعد چندماه دوباره برگشت اونم با شدت بیشتر 

الان دوباره دارم دارو میخورم 

دیگه قطع نمیکنم 

هرکسیم مسخرت کرد جدی یجوری جوابشو بده که غلط کنه مسخره کنه 

اما نفرین نکن هیچوقت خیلی اثر منفی داره

بسپار بخدا مشکل غیر قابل حلی نیس من خودم پنج ماه دارو مصرف کردم فکر کردم خوب شدم خودسر داروهامو قطع ...

بخدا من اهل نفرین نیستم اصلا همیشه همه رو دعا میکنم الانم پشیمون شدم نفرین کردم ولی دلی که شکستو که حق الناسه اونو خدا دیگه خودش نمیبخشه

ایشالا همیشه خوب باشی گلم

وا دوز بالا😔از من ۵۰ من همیشه بعد از ده روز خوردن قرص اوکی میشدم فقط همین قرص میخوردم ولی حدود چن ه ...

منم همینجوری هستم توی بهترین شرایط هم یه استرس و اضطراب بدی تو وجودمه که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

اره دوز بالا مصرف میکنم چون اضطرابم خیلی شدیده 

خداشاهده دل به ارزو هستم یه روز استرس و اضطراب نداشته باشم ارامش داشته باشم 

هیچی بالاتر از آرامش جسمی و روحی نیس بخدا

منم همینجوری هستم توی بهترین شرایط هم یه استرس و اضطراب بدی تو وجودمه که دلم میخواد سرمو بکوبم به دی ...

اره بخدا آروزی آرامش مجدد دارم برات گلم انءشالله بهتر بشی 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤