2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لایک لطفا اگه گفتن

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

نه 

من خودم گوشیمو از گوشم زدن تو خیابون ! دزده با موتور قشنگ قیافشون و پلاک موتور پیدا بود 

اما پیدا نشدن 

تموم شد رفت ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
لایک لطفا اگه گفتن

گوشی شما هم دزدیدن؟کلاناری به من گفت بیشتر از نود درشد گوشی ها پیدا میشن تو سایت همیاب زده چهل درصد و پیدا کردیم با رد یابی ولی اینجا اکثرا میگن پیدا نمیشه خیلی حالم بدا

اگ ایفون باشه اره ولی خب دزدا بلدن چطوری زیر آب کند

ماله من آیفون بود پیدا نشد ! تونستم فقط از اپل آیدی اطلاعاتمو حذف کنم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
نه من خودم گوشیمو از گوشم زدن تو خیابون ! دزده با موتور قشنگ قیافشون و پلاک موتور پیدا بود اما پیدا ...

شکایت کردین؟همیاب ثبت کردین؟گوشیم نو بود خیلی گ رون بود

شکایت کردین؟همیاب ثبت کردین؟گوشیم نو بود خیلی گ رون بود

بله نشد که نشد ! 

منم آخرین مدل آیفون رو داشتم 

تازه در اومده بود