2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن عقد گرفتم ن عروسی 

از داخل محضر رفتم سر خونه زندگیم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

به نام خدا

من و همسرم

ذره ای هم پشیمون نیستم. 

پولمونو دادیم ماشین خریدیم. 😎

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من نگرفتم چون همسرم خونه خریده بود دستش خالی و خانواده همسرم هم داشتند اما ساپورت نکردن .خودمم از داشتن پدر محرومم و داشتن فک و فامیل بدرد نخور هم بی تاثیر نبود 

به نام خدامن و همسرمذره ای هم پشیمون نیستم. پولمونو دادیم ماشین خریدیم. 😎

برای من مادرشوهرم خیلی خسیسه، یهوزد زیر عروسی گرفتن، بعدش ما خیلی کم جمعیتیم. اونام خانوادشون نمیان عروسی.

کلا عروسی با جمعیت کم نمیشه که.

زدم گزارشچرا عروسی نمی گیرین؟

دلیلش زیاده 

چون عقد خوب نگرفتن برام

میدونم عروسیمم مزخرفو باکمتربن قیمت میخوان بگیرن فقط برای رفع تکلیف

بعدم قول خونه دادن میگن خونه نمیگیریم

منو شوهرمم گفتیم پولی ک میخواین عروسی بگیرین برامو بدین بهمون برای کمک برای خرید خونمون

با مثلا برای طلای عروسیم هی گفتن نداریم یا تیکه تیکهمیخریمو فلان لعد کلا یه گردنبندو دستبند خریدن بجای ست کامل

الانم مثلا هی میگن مااینونمیدیم توعروسی میریم یدونه گنده اجاره میکنیم که تو چشم باشه 

بجز اینام خیلی چیزا هست که بخوام بگم تا صبح میشه.... 

من نگرفتم چون همسرم خونه خریده بود دستش خالی و خانواده همسرم هم داشتند اما ساپورت نکردن .خودمم از دا ...

عزیزم دقیقا از طرف ماهم فامیلامون خوب نیستن. از طرف اونا هم فامیلامون باهاشون تو قهروآشتیه و عروسی نمیان. شوهرم نامادری داره که گفته عروسی نمیگیره. واقعا نمی‌دونم چکار کنم 

نمی‌دونم همش به این فکر میکنم بخاطر این موضوع همه چیو بهم بزنم با شوهرم. دقیقا الان که موقع جهازبرونه مامان و بابای همسرم کنار کشیدن. مادرمم میگه زودتر برو سر خونه زندگیت.