2777
2789
عنوان

تناسب اندام

539 بازدید | 33 پست

ی ماه ک میرم کلاس ورزش مربیم بد ی ماه اندازههامو گرفت گفت دور شکم ۵ سانت و بازو ۴ سانت کوچیک شده منم کلی خوشحال گفتم برم مانتو بخرم هرچقدرم ک مربی اشتباه کرده باشه بازم ی سایز لباسی کم کردم ، اقا با چه ذوقی رفتم مانتو بخرم هرچی مانتو میپوشیدم اندازم نبودو از نظر لباسی همون سایز ۳قبل بودم بنظر شما علتش چیه؟

هرچقدرم مربی اندازها رو زیادم گرفته باشه خودم ک متوجه کوچیک شدن بازوهام میشم ک...

وزنم کم کردم ۲ونیم ۳ کیلو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس این ۵ سانتی ک کوچیک شده چیه؟؟مغزم هنگ کرده

یکم دیگه صبر کن هنوز زوده براب سایز کم کردن یادمه قبلنا یکجا خوندم هر چهار کیلو کم کردن یک سایز کم میشه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ن رژیم ندارم فقط برنجم و ی کفگیر شده غذای سفر با حجم کم همراه سالاد رژیمی

منم هپین کارو کردم برنج و نصف کردم 

باشگاه نینجا میرم از امشبم میخوام یکساعت پیاده روی برم ولی حس میکنم فایده نداره

منم هپین کارو کردم برنج و نصف کردم باشگاه نینجا میرم از امشبم میخوام یکساعت پیاده روی برم ولی حس میک ...

منم حس میکنم فایده نداره دارم خودمو الکی عذاب میدم ورزن وا موندم پایین نمیاد همش عذاب وجدان عذاب وجدان عذاب وجدان واسه هر چیزی ک میخورم😭

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎
منم هپین کارو کردم برنج و نصف کردم باشگاه نینجا میرم از امشبم میخوام یکساعت پیاده روی برم ولی حس میک ...

بدنسازی بهترین ورزشه ... پیاده روی و ایروبیک و ... بهتره به صورت کاردیو روزی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انجام بشه قبل از بدنسازی

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز