۱۳۲۲۰۰ مدیر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1007 عنوان حس شیشمی | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 110 پست بچم دختره ی پسر 1403/05/14 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 17920 منم دوست دارم پسر باشه چند هفته ای؟من ۷ هفته خداکنه برا جفتمون پسر باشه بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
فریبامامان عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1095 غیب گو ک نیستم حسه فقط،،، اونی ک خانوادتون راضین حالا حستون رو بگین لطفا ماه تولدمم میگین
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 من چی دختره یا پسر بارداری راحتی دارم یا سخت صبحا بعد بیداری تهوع داری پسره اگر ن دختر ،،بارداریتم خیلی سخت نیست دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
kiana5474 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 312 مطمین نیستم تیر یا دی سلام عزیزم من کی ازدواج میکنم شغلش چیه آشنا است یاغریبه وضعیت مالیش چجوریه
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9737 صبحا بعد بیداری تهوع داری پسره اگر ن دختر ،،بارداریتم خیلی سخت نیست عزیزم خدادلت روشادکنه منم میگی باشوهرم اشتی میکنم یاطلاقه ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 17920 صبحا بعد بیداری تهوع داری پسره اگر ن دختر ،،بارداریتم خیلی سخت نیست نه تهوع ندارم سر دخترم خیلی داشتم بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 سلام عزیزم من کی ازدواج میکنم شغلش چیه آشنا است یاغریبه وضعیت مالیش چجوریه سلام گلماینا همش حسه خب دقیق نیستولی ازدواج میکنی با یکی ک اشناس و از قبل میشناسین،،وضع مالی هم متوسط روبه خوب دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 عزیزم خدادلت روشادکنه منم میگی باشوهرم اشتی میکنم یاطلاقه ؟؟؟ عزیزم ایشالا هرچی که خیره ،،،احتمال خیلی کم دوباره آشتی میکنین ولی خودت پشیمون میشی میگی جدا شی بهتره دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 عزبز دلم کسی که باش تو واتساپ چت داشتم،خودشغیر مستقیم شماره داد،،ولی اخرا کلمات و محدود به کارمیبرد، ... شاید فالو کنه ولی جدی نیستی اصلا براش دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9737 عزیزم ایشالا هرچی که خیره ،،،احتمال خیلی کم دوباره آشتی میکنین ولی خودت پشیمون میشی میگی جدا شی بهتر ... واقعاعزیزم چرامن بخاطربچه هام نمی خوام جداشم بازم می خوادخیانت کنه ؟؟؟ میگه بیاتوافقی جداشیم مهریه مومیده ؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 واقعاعزیزم چرامن بخاطربچه هام نمی خوام جداشم بازم می خوادخیانت کنه ؟؟؟ میگه بیاتوافقی جداشیم مهریه م ... دلش با زندگی نیست متاسفانه فقط ازارتون میده دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 مطمئنی جدی نبستم،اخه الکی به اسم ادمین پیجکاریش شماره شخصیشو داد برم واتساپ وکلا از نگاهشرفتارش دیگه ... حسم اون بود ،،کنجکاوه یکم،،میخاد بیوفتی دنبالش دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9737 دلش با زندگی نیست متاسفانه فقط ازارتون میده عزیزم پای زنه دیگه هست اونومی خواد؟؟؟بچه اارونگه میداره ؟؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
سارن_ح عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 419 عزیزم پای زنه دیگه هست اونومی خواد؟؟؟بچه اارونگه میداره ؟؟؟؟ مطمینی پای زن دیگه ای در میونه دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️