2777
2789
عنوان

روز اول رژیم 🌹

121 بازدید | 14 پست

البته از چند روزه شروع کردم 

صبحونه خامه و یک کف دست نان کمتر شاید تنوری 

میان وعده بادوم زمینی روکش دار و چایی و خرما 

ناهار کوکو سبزی و نون تنوری کف دست 

آب هم هر موقع تشنم شد 

میان وعده باز چایی و خرما 

شام هم کف دست نان و نمی‌دونم چی قراره بخورم فقط برنج نمی‌خورم اگر زنده بودم 

🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من روز اولم هست

صبحونه املت چهار قاشق با سه کف دست نان لواش 

ناهار هم هفت قاشق برنج و ماهی قزل سرخ شده و سالاد فصل خوردم 

چون صبحونه دیر خورده بودم میان وعده نخوردم ، میان وعده عصر هم هندوانه و چای و یدونه قند میخورم ، شام هم هنوز تصمیم نگرفتم شاید ماکارونی 

منم روز دومم هست امروز با وزن ۹۲.۷۵۰شروع کردم شما چی؟من کالری شماری میکنم

نه من کالری شماری نمیکنم و وزنم هم ۶۸/۸۵۰ بود چهارشنبه که وزن کردم ولی شب بود قبل شام و با لباس بیرونی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من روز اولم هستصبحونه املت چهار قاشق با سه کف دست نان لواش ناهار هم هفت قاشق برنج و ماهی قزل سرخ شده ...

بسلامتی عزیزم 

تگت کنم ؟

منم روز دومم هست امروز با وزن ۹۲.۷۵۰شروع کردم شما چی؟من کالری شماری میکنم

تگتون کنم

من وزنم برسه ۶۸ بسه😂خوشبحال شما من الان هدفم وزن ۷۹.۹۰۰هست یعنی برم رو ترازو و این عدد رو ببینم دیگ خسته شدم از بس گفتم ۹۰کیلوام دوس دارم بگم ۷۹هستم😂هدف اخرمم ۶۵این طرفا هست 

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

من وزنم برسه ۶۸ بسه😂خوشبحال شما من الان هدفم وزن ۷۹.۹۰۰هست یعنی برم رو ترازو و این عدد رو ببینم دیگ ...

امید با خدا عزیزم میرسی با تلاش غیر ممکن نیست 

شما قدتون چنده ؟

من برسم به ۶۴ خوبمه

من قدم ۱۵۹هس

خب پس خیلی اضافه وزن داری 

چندسالته؟

خب پس خیلی اضافه وزن داری چندسالته؟

اره من سه سال پیش از ۹۴اومدم تا ۷۸ خیلی حس‌خوبی بود عالی بود ولی خب رعایت نکردم برگشت؛من ۲۶سالمه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

اره من سه سال پیش از ۹۴اومدم تا ۷۸ خیلی حس‌خوبی بود عالی بود ولی خب رعایت نکردم برگشت؛من ۲۶سالمه

سنی نداری سخته که کمر درد و پا درد نداری 

پس برگرد دیگه هم رعایت کن