2777
2789
عنوان

بم میگن دیوونه

83 بازدید | 13 پست

واییی تورو خدا یکی بیاد بم بگه چیکار کنم

من یه اجی دارم ک همش میاد بام درد و دل اینا میکنه ولی خیلی عقده ی مثلا فرداش یکاری میکنه  که ناراحت میشم  مثلا میره غیبتمو پیش اجیم میکنه و اینه منم چیزی بش نمیگم فقط دیگه باش حرف نمیزنم انوقت هربارم که یچی بش میگم بم میگه تو دیوونه تو مشکل داری تو عقلت کوچیکه 

چند سالتونه شما خواهرا؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهش بگو که این کاراش اذیتت می‌کنه. مثلاً بگو: "من نمی‌خوام پشت سرم حرف بزنی، این کار خوب نیست و منو ناراحت می‌کنه."

اگه باز هم به کاراش ادامه داد، ممکنه لازم باشه ازش فاصله بگیری یا با کسی که دوستش داری و بهت انرژی مثبت می‌ده بیشتر وقت بگذرونی. تو حق داری که تو رابطه‌هات آرامش داشته باشی.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بهش بگو که این کاراش اذیتت می‌کنه. مثلاً بگو: "من نمی‌خوام پشت سرم حرف بزنی، این کار خوب نیست و منو ...

بخدا هزار بار بش گفتم انگار نه انگار رفته با همه رفیقام رفیق شده 

با هرکی حرف میزنم رفته باشون دوصت شده از من دورشون کنه

هر کار میخام بکنم اون جلوی من میکنه رفتیم یجا سر کار بعد منو با ۶ نفر دیگع اخراج کردم همش میاد جلو مامان بابام میگه دخترتون سر به هواس واس همین اخراج شده یه دختر اومده بجاش اینقد سر و سنگینه اینقد خانومه 

امروز صبح باش دعوام شد میگه تو مشکل داری تو دیوونه ی تو عقلت کوچکه با کلی فحش رکیک 

ببین، خواهر تو شاید حسادت می‌کنه یا احساس ناامنی داره. شاید فکر می‌کنه که تو بهتر از اون هستی و برای همین می‌خواد جلب توجه کنه.

یا ممکنه به این نتیجه رسیده باشه که با غیبت و بدگویی می‌تونه خودش رو مهم‌تر نشون بده. در کل، اینا دلیل‌هایی هستن که ممکنه باعث بشن این کارا رو بکنه.

ولی هرچی که هست، این رفتاراش اصلاً درست نیست و تو حق نداری تحمل کنی. اگه این وضعیت ادامه داشته باشه، بهتره ازش فاصله بگیری تا کمتر بهت آسیب بزنه.

حتما به پدر و مادرت کاراشو بگو که اذیتی

ببین، خواهر تو شاید حسادت می‌کنه یا احساس ناامنی داره. شاید فکر می‌کنه که تو بهتر از اون هستی و برای ...

مامان بابامم خودشون میدونن ولی چون اجیم طلاق گرفته میگن دل شکستس تو کوتاه بیا و هر بار دعوامون میشه طرف اونو میگیرن

ببین، خواهر تو شاید حسادت می‌کنه یا احساس ناامنی داره. شاید فکر می‌کنه که تو بهتر از اون هستی و برای ...

من خواهرم بزرگتربن فرد خانوادس بعد من یه مدت خیلی باهاش جور شده بودم

و خیلی قبولش داشتم من اون موقعه سنم کمتر بود بد گویی خانوادمو پیشم میکرد منم همش میگفتم تو راست میگی و حق با توهه و اینا بخاطر همین اینم خیلی ادعاش میشد و غرورش رشد کرد گفت اره حق با منه وخودشو بهتر میدید

بعد که یکم بزرگتر شدم از همه جانبه ک نگاه کردم فهمیدم این پیش برادرم بد منو خواهرمو میگه بعد برادرم هرچی بد میگه راجب من ب من میگه و حرفا خودشو نمیگه یا برعکس 

بعدش یه سری اتفاقاتی اوفتاد واسم که حتی چن وقتم افسرده شده بودم با اینکه اون میتونست به راحتی مشکل منو حل کنع خودشو دور کرد 

منم زودخودمو جمع و جور کردم و کشیدم کنار دیگه باش زیاد جور نشدم ولی الان ک میبینه من دیه طرفش نمیرم با همون قدرتی که من بش دادم یا درد و دلام داره تخریبم میکنه

یا مثلا اینکه من تو سن کم یه خاستگار داشتم که باش حرف میزدم و واقعا میخاستم باش ازدواج شدم ب اجیم گفتم و اینا و اجیمم گفت میخام باش حرف بزنم منم فکر کردم واقعا میخواد مث خواهر باش حرف بزنع

بعد چن وقت اینقد با هم جور شدن که حتی حرفای رکیک بهم میزدن بعد اخر سر اومد چتا اون پسسررو نشونم داد که بگه اون تورو نمیخواد و منو میخواد و ببین چیا بم میگه و اینا

یا کلا هرکسی ک تو خیابون به من نیگاه میکنه یا میخواد شماره بده اینقد میره دنبالش تا به اونم یچیزی بگه بعد با خنده ب من میگه منم میخواد 

من خواهرم بزرگتربن فرد خانوادس بعد من یه مدت خیلی باهاش جور شده بودمو خیلی قبولش داشتم من اون موقعه ...

متاسفام این تجربه های سختو پشت سر گذاشتی طبق گفته های خودت برداشت من اینه خواهرت یه آدم سمی هست و باید ازش فقط دوری کنی. اصلا خودتو درگیرش نکن.

به نظر میاد خواهرت از اینکه بتونه بقیه رو کنترل کنه یا توجه بقیه رو به خودش جلب کنه خوشش میاد. شاید هم با تخریب دیگران حس قدرت و اعتماد به نفس پیدا می‌کنه. ممکنه دلیلش مثل طلاق یا حسادت و رقابت با توعه
وقتی تو بهش اعتماد کردی و اون سوءاستفاده کرد، نشون میده از مشکلاتت برای منفعت خودش استفاده کرده. شاید می‌خواسته احساس برتری کنه یا نمی‌خواسته تو موفق بشی یا رابطه خوبی داشته باشی. اینجور آدم‌ها گاهی برای اینکه خودشون رو بهتر احساس کنن، دیگران رو پایین می‌کشن.
در هر صورت، دلیلش هر چی که باشه، مهم اینه که تو چطور با این وضعیت برخورد می‌کنی. باید خودت رو از تأثیرات منفی رفتارش دور کنی و روی رشد و خوشبختی خودت تمرکز کنی. اگر میتونی باهاش کمتر در ارتباط باش باهاشم درد و دل نکن دیگه.

متاسفام این تجربه های سختو پشت سر گذاشتی طبق گفته های خودت برداشت من اینه خواهرت یه آدم سمی هست و با ...

کاش میشد ولی اون طلاق گرفته الان خوتمون زندگی میکنه حتی امروز صبح اومدم لباسامو از بالای سرش بردارم دستام خیس بود یه قطره اب ریخت رو صورتش پاشد بم گفت دیوونه تو مشکل داری اب میریزی روم من بین دیوونه ها گیر کردم یعنی کاری کرد من از خونه زدم بیرون 

کاش میشد ولی اون طلاق گرفته الان خوتمون زندگی میکنه حتی امروز صبح اومدم لباسامو از بالای سرش بردارم ...

تو این مورد دستاتو خشک کن بعد به کارت برس ، خیلی از آدما از خیس شدن بدشون میاد . حالا درسته این حجم عصبانیت خواهرت هم درست نیست. چند وقته جدا شده؟ اون هم به خاطر طلاقش روانش داغونه. باید تحملش کنی تا خودت از خونتون بری ازدواج کنی یا مستقل بشی یا خواهرت ازدواج مجدد کنه یا مستقل بشه. تا اون موقع فقط باید تحمل کنی سخته ولی نشدنی نیست

تو این مورد دستاتو خشک کن بعد به کارت برس ، خیلی از آدما از خیس شدن بدشون میاد . حالا درسته این حجم ...

اخه منکه قصدی نریختن یه قطره هم بیشتر نبود 

خواهرم واسه یه پسر دیگه طلاق گرفته اصلا مشکلی نداره که بخاد روانش در گیر بشه 

منم کلی هدف دارم نمیخام ازدواج کنم زوده فعلا برام