2777
2789
عنوان

خورشت بامیه

274 بازدید | 14 پست

چجوری میپزید این غذارو؟

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

سبز دوس داری یا ربی 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سبز دوس داری یا ربی

ربی

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

خورشتو درست میکنیمبامیه هارو تفت میدیم بعد میریزم تو خورشتاول خورشت درست کن بعد بامیه بریز بزار بپزه

میشه دقیق تر توضیح بدی

من همیشه با بادمجون درست میکنم 

خورشت بادمجون که درست کردم تقریبا نیم ساعت مونده به اینکه خاموش کنم بامیه رو تو روغن تفت میدم میریزم تو خورشت تا بپزه 

آبغوره هم بزن به خورشتت 

با قیمه هم شنیدم درست میکنن ولی نخوردم 

یه بار هم خورشت لوبیا سبز درست کردم بجای گوشت اومدم گوشت چرخ کرده کوفته های متوسط درست کردم سرخ کردم ریختم توی خورشت بعدم بامیه اونم عالی شد 

گوشت گوسفندی رو با پیاز نگینی تفت میدم ،بعد گوجه ی رنده شده رو میریزم داخلش تا آبش کشیده بشه و به روغن بیفته یخورده رب گوجه اضافه میکنم ،ادویه میزنم آب میریزم روش تا بپزه بعد یک ساعت و نیم مونده به پخت کامل بامیه ها رو اضافه میکنم و اگه خواستم نخود لپه اضافه کنم هم جدا میذارم بپزه و نیم ساعت آخر اضافه میکنم ،لیمو عمانی هم همون اول کار میذارم

میشه دقیق تر توضیح بدی

و

همونجوری که خورش رو درست میکنی ، درست کن 

بعدش بامیه‌ها رو یه مقدار تفت بده وقتی خورش رو میخواستی بزاری بپزه  بامیه‌ها بریز

بامیه هارو با خورشت درست نکنی

نیم‌ساعت قبل از پخت کامل بریز 

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍

ربی عین قیمه درستش میکنی  ولی بدون لپه و سیب زمینی  ( بجای رب از پوره گوجه هم میشه  استفاده کنی 

ولی با گوجه خوشمزه تره )  ،۳۰ مین اخر بامیه ی تفت خوردی رو میریزی  میزاری جا بیوفته 

سبزشو هم‌ اگه میپسندی یکم جعفری و گشنیز و گوشت و پیاز  تفت میدی 

اب میریزی که بپزه 

و ۳۰ مین اخر بامیه تفت داده شده میریزی جا بیوفته 

نمک و ادویه هم چاشنی همه ی غذاهاس 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
سبزش چجوریه ربی فک کنم همون مثل قیمس درستهد

روشش یکیه ولی با گوجه طعم بهتری داره تا رب 

بعضیا رب دوست دارن

این روش خیلییی خوشمزه ست من عاشقشم
مث همه خورشتا پیاز و گوشت و یکمممم رب تفت میدم میذارم بپزه
بامیه هارو تفت میدم حساااابی با روغن تا اون حالت لزجش کامل بره
نصف بسته تمرهندی هم با یک لیوان ابجوش میذارم کنار که هسته هاش جدا شه
بعد که گوشت پخت بامیه و تمرهندی(که از صافی رد کردم) به گوشت اضافه میکنم میذارم جا بیوفته..عاااشقشمممم

من روی گوشت  فلفل سیاه میریزم و با پیاز تفت میدم زردچوبه و رب و دو سه تا حبه سیر رنده شده اضافه میکنم میذارم بپزه 

۴۰ دقیقه آخر هم بامیه رو میریزم و یه گوجه رنده میکنم میذارم جا بیوفته 

آخر سر هم با یمقدار آبغوره یا تمر هندی ترشش میکنم