2777
2789
عنوان

دوام بیاریم

65 بازدید | 7 پست

بیا دوام بیاریم 

این بار هم دوام بیار.. برای بار اخر... مجبوری چشماتو ببندی.. دوام بیاری چند ماه... تا برسی به اون قله ی ذهنت.. 

یادت باشه بهونه ها و دردای الان، اون روز اخر تو ذهن هیچکس نمیاد... اصل رو بچسب

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اصلی چه کشکی دیگه کم اوردم

منم کم اوردم..خیلی خستم..روحم نمیکشه..باور کن گاهی شونه هام واقعا از فشار باری ک روی روح و تنمه درد میگیره.. ولی دنبال راه حل دائمی باش.. حتی اگرم وجود نداره ی چیزی هست اوضاعو یکم بهتر کنه... 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چه اصلی چه کشکی دیگه کم اوردم

منم کم اوردم..خیلی خستم..روحم نمیکشه..باور کن گاهی شونه هام واقعا از فشار باری ک روی روح و تنمه درد میگیره.. ولی دنبال راه حل دائمی باش.. حتی اگرم وجود نداره ی چیزی هست اوضاعو یکم بهتر کنه

دنبال راهکار ..چه راهکاری اخه

ببین چی میتونه شرایطتت رو بهترکنه... تا شرایطتت بهتر نشه حالت همینه... 

گاهی مجبوری باحال بد یه کاری کنی