2777
2789
عنوان

دوام بیاریم

66 بازدید | 7 پست

بیا دوام بیاریم 

این بار هم دوام بیار.. برای بار اخر... مجبوری چشماتو ببندی.. دوام بیاری چند ماه... تا برسی به اون قله ی ذهنت.. 

یادت باشه بهونه ها و دردای الان، اون روز اخر تو ذهن هیچکس نمیاد... اصل رو بچسب

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اصلی چه کشکی دیگه کم اوردم

منم کم اوردم..خیلی خستم..روحم نمیکشه..باور کن گاهی شونه هام واقعا از فشار باری ک روی روح و تنمه درد میگیره.. ولی دنبال راه حل دائمی باش.. حتی اگرم وجود نداره ی چیزی هست اوضاعو یکم بهتر کنه... 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چه اصلی چه کشکی دیگه کم اوردم

منم کم اوردم..خیلی خستم..روحم نمیکشه..باور کن گاهی شونه هام واقعا از فشار باری ک روی روح و تنمه درد میگیره.. ولی دنبال راه حل دائمی باش.. حتی اگرم وجود نداره ی چیزی هست اوضاعو یکم بهتر کنه

دنبال راهکار ..چه راهکاری اخه

ببین چی میتونه شرایطتت رو بهترکنه... تا شرایطتت بهتر نشه حالت همینه... 

گاهی مجبوری باحال بد یه کاری کنی