2777
2789
عنوان

رانندگی

150 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان.ی سوال درمورد رانندگی داشتم .من الان چن وقته رانندگی میکنم تنهایی داخل سطح شه  دوروز پیش داخل جاده بودم و شیبدار و سربالایی بود و منم با دنده دو بودم ک یکمرتبه متوجه شدم ماشین نمیکشع معکوس کشیدم ولی وسطای راه دیگه نرفت بالا و کلی ماشین هم از پشت ترافیک درست کردم.کسی نمیدونه مشکل چی بوده؟باید دنده رو از قبل سه میزدم بعد داخل سربالایی معکوس ب دو میکرد‌م؟خیلی لحظه بدی بود نمیدونم چطور ازش،گذشتم اگر نیم کلاجم بد بود فک کنم باید ی اقا میومد میبردش بالا سربالایی بشدت شیب داشت و شلوغ بود و طولانی

فکر کنم داشتید رو سر بالایی میرفتید باید دنده رو یک میکردین بعد کلاچ رو از نفطه حرکت بالا میاوردید تا راه بیوفته و اونجا که حس کردین دنده یک جواب نمیده با همون گاز دنده رو دو میکردید

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

فکر کنم داشتید رو سر بالایی میرفتید باید دنده رو یک میکردین بعد کلاچ رو از نفطه حرکت بالا میاوردید ت ...

خب عزیزم حین حرکت داخل جاده سربالایی شروع شد ن اینکه از سربالایی شروع برحرکت کرده باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم داشتید رو سر بالایی میرفتید باید دنده رو یک میکردین بعد کلاچ رو از نفطه حرکت بالا میاوردید ت ...

البته این برای وقتیه که جلو زیاد ماشین نباشه،وقتی که به پشت ماشینای دیگه میرسید باید از اول شروع کنید اون وسط موقه ایستادن ترمز پایی رو هم داشته باشید

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

ینی باید ب محض رسیدن اول سرابالایی دنده رو یک میزدم درسته؟جاده کفیه شیب نداره یهو سربالایی میشه منطقه کوهستانی

ینی باید ب محض رسیدن اول سرابالایی دنده رو یک میزدم درسته؟جاده کفیه شیب نداره یهو سربالایی میشه منطق ...

آخه بستگی داره اگه جلو باز بود و ماشین در حال حرکت بود خیلی راحته و فقط لازم بود متناسب با شیب بیشتر از گاز میدادین و دنده عوض میکردین و لازم به ایستادن موقع شروع شیب نبود،اگه وسط شیب وایستادید و پشت سر هم ماشین بود و کلا از سربالایی خواستید راه بیوفتیدید باید نقطه حرکت رو با دنده یک شروع کنید و برید بالا

الان تصور من یک محیط کیپ تا کیپ ماشینه اگه راه باز بود نایستید و فقط گاز بدین و دنده اضافه کنید تا کم نیاره

الان تصور من یک محیط کیپ تا کیپ ماشینه اگه راه باز بود نایستید و فقط گاز بدین و دنده اضافه کنید تا ک ...

اره عزیزم درسته باید دنده اضاف میکردم من چون فعلا اولمه و با دنده دو در سطح شهر شروع کردم دنده سه رو چون یکم بدقلقه نمیرم باهاش تجربه شد ک دیگه فعلا نرم جاده بیرون شهر