2777
2789
عنوان

انیمه اسپویل

55 بازدید | 7 پست

چندتا انیمه که خییلی پایانشون نسبت به روندش مضخرفه میخوام بگم 

اتک ان تایتان 

شیطان کش 

دفترچه مرگ

شمشیرزنی انلاین 

اونایی که کلا خوب بودن ولی بیشتر عاشقانه ان 

ماکیا 

اسم تو 

هفتمین حلقه زندگی 

اخری داستان جالبی داره ولی نصفه اس و ممکنه براتون تکراری باشه 

یه انیمه که داستانش به نظرم کاملا ترکیبی از اتک ان تایتان و شیطان کش و توکیو غول =کایجو شماره هشت 

اتک آن تایتان خدایی خیلی خوب تموم شد ، دیگه چیکار باید میکرد که نکرد ؟

نسبت به روندش اصلا جالب نبود تهشم نفهمیدیم چرا اون زنه کنار اومد و...  خیلی خوب نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسبت به روندش اصلا جالب نبود تهشم نفهمیدیم چرا اون زنه کنار اومد و... خیلی خوب نبود

یمیر رو میگی ؟ بببین خب سلیقه ها فرق میکنه ، من هزار تا ویدیو یوتیوب و تحلیل خوندم تا فهمیدم ذهن نویسنده چه مفهوم عمیقی رو میخواست برسونه . واقعا اتک از جهت سنگینی فلسفه و جهان داستانی نامبر وانه ، راستی چند سالته ؟؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
یمیر رو میگی ؟ بببین خب سلیقه ها فرق میکنه ، من هزار تا ویدیو یوتیوب و تحلیل خوندم تا فهمیدم ذهن نوی ...

اره از اون لحاظ بد نیست ولی خب تا به این چیزا دقت نکنی و دنبالشون نری متوجهشون نمیشی و واقعا یه علامت سواله اتفاقای یه  دفعه ایش 

اره از اون لحاظ بد نیست ولی خب تا به این چیزا دقت نکنی و دنبالشون نری متوجهشون نمیشی و واقعا یه علام ...

آفرین دقیقا

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
چطور؟

ازون جهت میگم که یه دوستی داشتم سنش از ما بیشتر بود ، انیمه رو فقط برای پر کردن اوقات فراغتش میدید ، و خب خودشم میگفت درگیری های زندگی اینقدر بیشتره که من دنبال پیگیری چیزی مثل اتک نمیرم . یاداون افتادم