2789
عنوان

خواستگاری

161 بازدید | 9 پست

من یه خواستگاری داشتم که یه ماه پیش در حد چند کلمه حرف بیرون همدیگه رو دیدیم خونمون نیمدن

بعد بعد یک ماه دیروز زنگ زدن🤐 به مامانم گفتم بهشون بگو نه دیگه بعد اینهمه مدت اما از اونجایی که به نظر مامانم کیس خوبیه نگفت نه و قبول کرد همو ببینیم

حالا خود این آقا برای اولین بار به من پیام داده که عصر میتونیم همو ببینیم یا نه

قراره بیاد بیرون

گفتم اوکیم عصر بعد گفتش که من ساعت ۶ میام حدودا دنبالتون منم گفتم اگه بشه تایم دقیقش و محلی که قراره همدیگه رو ببینیم مشخص بشه بهتره

اونم گفت ۷ دقیق و میام دم خونتون دنبالتون

چی بگم یه جوریه بیاد دنبالم؟؟ میخوام بگم خودم میام

من نمیدونم اصلا قراره با خانواده بیاد که منم مامانمو ببرم یا تنها قداره بیاد که تنها برم

ازش بپرسم که با خانواده این یا نه زشت نیست؟

یا اصلا نمیخواد اگه تنها هم بود تنها برم و مامانمم بیاد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جلوی در؟همسایه میبینه...

خب چی بگم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

تنها برویجوری‌ هم نیستولی قبلش بپرس کجا قراره بریم

نمیدونم چی بگم مغزم قفل کرده

نه خوبه دیگه از الان بزار بهت احترام بزاره خودش بیاد دنبالت خداوکیلی فاز مستقلی برندارین

یهو کسی ببینه

بعدم بیاد دم در مامانم باید بیاد تعارف کنه محله ما هم محله داغونیه میدونم سرانجامی نداره این قرار فقط میرم که مامانم حرفی نداشته باشه برا گفتن

اینا خیلی پولدار تر مان من نمیخوام خونمونو ببینه

یهو کسی ببینهبعدم بیاد دم در مامانم باید بیاد تعارف کنه محله ما هم محله داغونیه میدونم سرانجامی ندار ...

خب برار ببینه از اول تا با واقعیت روبه رو بشه که بعد نشه سرکوفت 

حالا از نظر همسایه ها یه جایی سرخیابون قرار بزار و دلیلتم حتما بگو ولی بزار بیاد دنبالت