2777
2789

یه سایتی هست ک توش وارد میکنی رجیستر گوشیتو پلیس اگ اون گوشی روشن بشه پیداش میکنه

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سایتی هست ک توش وارد میکنی رجیستر گوشیتو پلیس اگ اون گوشی روشن بشه پیداش میکنه

ثبت کردم دو هفته گذشته هیچ خبری نشد گوشیم خیلی گردن بود احتمالا اوراقش کردن

ثبت کردم دو هفته گذشته هیچ خبری نشد گوشیم خیلی گردن بود احتمالا اوراقش کردن

احتمال داره 

میدونم خیلی دردناکه 

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

من که بابام شکایت هم کرد سیمکارتی که توش روشن شده بود رو پیدا کردن صاحبش رو پیدا کردن طرف اومد گفت سیمکارت رو فروختم

به بابام گفتن میخوای پیگیری شه باید از صاحب سیمکارت جدا شکایت کنی بابام هم بیخیال شد گفت با پول شکایت یه گوشی دیگه میخرم البته گوشیش خب اونقدرا گرون نبود

اگه اینجوری روشن شه و ازش استفاده کنن فکر کنم بشه پیداش کرد ولی خب شنیدم بعضیا روشن نمیکنن قطعاتش رو برمیدارن میفروشن یا از مرز رد میشه میره بازار افغانستان 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من که بابام شکایت هم کرد سیمکارتی که توش روشن شده بود رو پیدا کردن صاحبش رو پیدا کردن طرف اومد گفت س ...

گوشیم خیلی گررووووون بود خودمم شنیدم یا اوراق میکنن یا هم شماره سریالشو عوض میکنن حرومشون باشه الهی

من سیم کارتی که توش بود رو سوزوندم

نه منظورم اینه اونا اگه سیمکارت بذارن روش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم