2777
2789

استعلام گیرنده نداره که احتمالا اشتباه وارد شدی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه بگی کجا باید برم ؟

من از سنجش وارد شدم

وارد سنجش میشی میزنی رو ثبت نام آزمون لیست کنکورهایی که قبلا ثبت‌نام کردی میاد کنار آخری نوشته مشاهده سوابق میزنی رو اون خود صفحه‌ی تایید سوابق واست میاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من از سنجش وارد شدموارد سنجش میشی میزنی رو ثبت نام آزمون لیست کنکورهایی که قبلا ثبت‌نام کردی میاد کن ...

اونو زدم 

کد رهگیری هم داد بهم

بچه ها یه چیزی درباره پرداخت میگفتن

چیو باید پرداخت کرد ؟

:)

اونو زدم کد رهگیری هم داد بهمبچه ها یه چیزی درباره پرداخت میگفتنچیو باید پرداخت کرد ؟

این مشکل منم هست برام پیامک اومده پرداختش رو انجام ندادی ولی تو سایت هیچ جا واسه پرداخت نیست🤦‍♀️

حالا بعد از ظهر میرم کافینت ببینم چی ميگه 

من حتی پیامکم برام نیومد ☹️

برای منم دیر پیامک اومد احتمالا واسه تو هم بعدا بیاد

من رفتم کافی نت اوکی شد برامتو برات اوکی شد ؟

یعنی پرداخت کردی؟

من رفتم گفت اگه نوبت اول پرداخت کردی لازم نیست دوباره منم پرداخت کرده بودم

بهش گفتم برام پیامک اومده گفت اون سراسری اعلام شده نیاز به پرداخت نیست

یعنی پرداخت کردی؟من رفتم گفت اگه نوبت اول پرداخت کردی لازم نیست دوباره منم پرداخت کرده بودمبهش گفتم ...

نه من نوبت اول پرداخت و تایید نکرده بودم 

الان برام شد 

امروز اخرین مهلتش بود انگار 😬

:)

نه من نوبت اول پرداخت و تایید نکرده بودم الان برام شد امروز اخرین مهلتش بود انگار 😬

آها

اوک موفق باشی