2777
2789
عنوان

کسایی که لاغر بودین و چاق شدین

69 بازدید | 7 پست

وقتی چاق شدین صورتتون هم تغییر کرد یا نه؟ خوشگلتر شدین یا صورت استخونی قشنگتره؟ اگر روش موثری برای چاق شدن میدونید بگید همه راه امتحان کردم نشده

منم میخوام صورتم پر شه ژله هم نمیشه هر روز مصرف کرد از نظر قیمت که هیچ ولی کبدم گرید یک نمیخوام بدتر ...

اره ژله و این چیزا خیلی مضره به خصوص واسه کبد 

ولی خیلی لاغرم 14 کیلو کمبود وزن دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ژله و این چیزا خیلی مضره به خصوص واسه کبد ولی خیلی لاغرم 14 کیلو کمبود وزن دارم

ای خدا هی من الان قد و وزنم مناسبه ولی خو درست حسابی که نیست پایین تنه و دست و پا لاغر بالا تنه پره 😭صورتم لاغر شده جدیدا  چهره ام دوس ندارم رفتم قرص بگیرم عطاریا داشتن ولی خو اینقد اینجا دیدم که گفتن ضرر داره ترسیدم میگفتن برا کبد و کلیه و استخوان ضرر داره درصد بالایی کورتون توشه

ای خدا هی من الان قد و وزنم مناسبه ولی خو درست حسابی که نیست پایین تنه و دست و پا لاغر بالا تنه پره ...

اگر وزنت اوکیه ورزش کن هفته ای سه بار ورزش های مخصوص پایین تنه خیلی موثره ولی بعدش حتما باید پروتین مصرف کنی 

اگر وزنت اوکیه ورزش کن هفته ای سه بار ورزش های مخصوص پایین تنه خیلی موثره ولی بعدش حتما باید پروتین ...

ما خونوادگی کلاوپایین تنه امون لاغره یه مدت باشگاه رفتم کمتر از یه سال شاید ۹ ماه میشد ولی تغییر نکردم هیچ لاغرتر شد🤣