تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان دلی هستی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 39 پست دیشب خوابت رو دیدم..چقد ناز بودی!چشای سبز خوشرنگپوستت مث هلو.تپلی و بانمک.چه صدایی داشتی! خوبی کجایی؟امشب هستی؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/06/28 | 23:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 دلم براش تنگ شده خیلی وقته ندیدمش اره کم میادهفته ی پیش دیدمش ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سارینا_طلا عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 1624 تو فکر دعوت نامه بودی یا دلی؟😉 عشقم 👈همسرم👑سرم و گل دخترم👼
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دریای_عشق_هستم1 عضویت: 1396/01/05 تعداد پست: 785 دلی ک چشاش سبز نیس هس؟😂 وووی یادم رفتهنه فکر نکنم مشکی تیله ای بود
فرزانه.فا عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 12692 من همش تو رو همین عکس پروفایلت تصور میکنم شکل دیگه ای باشی خداشاهده ناراحت میشم 😄😄😄
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 تو فکر دعوت نامه بودی یا دلی؟😉 راستشو بگم یا دروغ؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وووی یادم رفته نه فکر نکنم مشکی تیله ای بود شاید تو خواب لنز داشتالان که دقت میکنم میبینم شاید لنزه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دریای_عشق_هستم1 عضویت: 1396/01/05 تعداد پست: 785 شاید تو خواب لنز داشت الان که دقت میکنم میبینم شاید لنزه
دلارا78 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 2092 منم دلارام مطمئنی با من نیودی?😁 پاییز وفادارترین فصل خداست........☔
دلی2299 عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 9180 😂😂😂😂😂😂تي تي عاشقتمخيلي حالم خرابه امروزولي با تاپيكت خنديدممرسي عشقمراستي من تو يه دوران جاهليت حدوداً ١٠ ١٢ سال پيش لنز طوسي ميزاشتم 😂😂😂😂 بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 😂😂😂😂😂😂 تي تي عاشقتم خيلي حالم خرابه امروز ولي با تاپيكت خنديدم مرسي عشقم راستي من تو يه د ... سلاااااام سبز بود دلیفردا حتما بخر انقدر بهت میومدتو خوابم انقدر آرامش داشتی که نگو انگار یه خبر خوب میخواستی بهم بدی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 منم دلارام مطمئنی با من نیودی?😁 اوووووممممممممبزار فک کنم؟چشات سبز نیس؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دلارا78 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 2092 اووووومممممممم بزار فک کنم؟ چشات سبز نیس؟ نه ولی اگه بخوای لنز میذارم ولی خیلی خوشگلم😜 پاییز وفادارترین فصل خداست........☔
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 نه ولی اگه بخوای لنز میارم ولی خیلی خوشگلم😜 یه دور بزن فک کنم تو بودی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دلی2299 عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 9180 سلاااااام سبز بود دلی فردا حتما بخر انقدر بهت میومد تو خوابم انقدر آرامش داشتی ... خوش خبر باشيارامشو گم كردم اين روزاخيلي بهش نياز دارمان شالله كه خيره خوابت عزيز دلم ❤️❤️❤️❤️ بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!