2777
2789

شما وقتی وارد یه مهمونی نسبتا شلوغ می شید به تک تک آدما دست میدید؟ 

من خیلی سختمه که یهو با کلی آدم احوال پرسی کنم واسه دو سه نفر اول خوبه بقیش دیگه خسته میشم گاهی سوتی هم میدم شما چیکار می کنید؟ مثلا جمعی باشه که رودربایستی هم داری

دو سه تا سلام کلی میدم میشینم یه جا

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به همهههههه 

بعدم میشینم

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من با صاحبخونه یا صاحب مجلس دست میدم تشکر میکنم و یا تبریک اینا

و بقیه رو وامیستم نگاه میکنم تعظیم کوتاه میکنم و با سر کلی سلام میدم و احوال زود گذر میپرسم

نشستم هم کسی ک کنارمه حال احوال میپرسم و اگه بزرگی تو جمع باشه شخصا میرم کنارش دست میدم احوالش جویا میشم و تمام

با بزرگ‌فامیل اگه باشه تو جمع و صابخونه حتمی دست میدم

بقیه با سر و کلامی سلام میدم اگه تعداد خیلی زیاد باشه

کم باشن با همه دست میدم‌مثلا تا ۱۰ نفرو دست میدم‌

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته