2777
2789
عنوان

مادرشوهر

118 بازدید | 8 پست

پدر شوهرم امروز عمل داره توی بیمارستان خصوصی و خیلی خوب ولی مادر شوهرم ب شوهرم گفته تو شب باید بری پیشش وایسی درصورتی ک ن بچه کوچیک داره نه پیره! 

همه سفرا و خوشگذرونیشون بدون ما بوده تواین چن سال یه بار سفر با خودشون مارو نبردن یواشکی رفتن حالا تو مریضی میخاد ک شوهر من خسته ک از کار اومد بره بیمارستان اونجا بمونه منو هم اواره کنن ک شب برم این همه راه خونه مامانم اینا بمونم! چرا اینقدر بیشعور اینقدر بی درک اخه؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

میفهمم چی میگی ولی دیگه مریضیه دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من خدایی نکرده خودتو بزار جای شوهرت 

زبونم لال اتفاقی برای پدر مادرت بیوفته بدون معطلی و بدون این ک کسی بگه خودتو میرسونی بیمارستان حتی اگ چیز مهمی نباشه

همسر شمام بدون این ک خانوادش بگن باید خودش بره

خوب بچشونه 

شمام ی روز سختی بکش چیزی نمیشه 

زیادم سخت نگیر دنیا میچرخه وسطا ب مام میرسه 

وطیفه پسراست که برک بالاسر پدرشون

اون وقت وظیفه ی پدرو مادر محبت به بچه و درحد توان کمک مالی نیست؟😂جالبه که فقط وظیفه بچه ها مهمه ن وظیفه پدرو مادر

تازه چند روزه از سفر برگشته! مادر شوهرم توقع بیجا داره همیشه

کل روزای هفته در حال مهمونی با عمه های شوهرمه موفع کار کردن ک میشه میاد سراغ ما

عزیز من خدایی نکرده خودتو بزار جای شوهرت زبونم لال اتفاقی برای پدر مادرت بیوفته بدون معطلی و بدون ای ...

وقتی ازدواج میکنیم اولویت میشه اول همسرت بعد خانواده

یه روز هم نیست یه هفته تمامه!

درصورتی ک هم بیمارستانش خوبه همم مادرشوهرم پیر نیست

مهم اینه خودشو میخاد راحت کنه