2777
2789
عنوان

غم بعد از جدایی

285 بازدید | 12 پست

پس چرا این حس لعنتی تموم نمیشه چقد قراره طول بکشه؟ وقتی یاد کاراش می افتم عصبانی میشم .میخوام جلوم باشه محکم بزنم تو گوشش .ولی شبا که از سر کار برمیگردم فقط میخوام گریه کنم.از دست خودم عصبانی ام از خودم بدم میاد همش خودمو مقصر میدونم در صورتی که وقتی قهر کردم مطمئن بودم مقصره.حتی مشاورم گفت تو پله شده بودی که اون پیشرفت کنه.خستم پس کی تموم میشه این همه حس مزخرف

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تازه این حس مزخرف دارم تجربه میکنم سه ماهه عاشق شدم الان بخاطر مخالف پدرش ترکم داره میکنه علایم های تور دارم حالا تو همسرتم هست دیگه بدتر همه میگن میگذرهخوب میشی جون میدم تا خوب بشم

منم الان دقیقا توی این وضعیتمدارم خفه میشمتوی محل کار نشستم پشت میزم دارم لبخند میزنم کار میکنم و هم ...

من همش سرکار عصبی ام یا میرم دستشویی گریه میکنم. کار دیگه آخرین سنگرمه اگه میتونستم سرکارم نمیرفتم

شوهرت بوده که جدا شدی ؟ دلیل کات کردنتون چی بود؟‌

آره .بعد ۴ سال رابطه.دلیل اصلی‌ام میشه گفت تفاوت فرهنگی.با خانواده تازه به دوران رسیده چس کلاسش دهن منو صاف کردن.همه حقوقمو میخواست.دائم منو و خانومو و محل زندگی پدرمو شغل بابامو مسخره میکردن.مهمونی دعوتشون میکردیم میگفتن ما سالهاس سر سفره ننشستیم فقط میز .در صورتی که گدا گشنه تازه به دوران رسیده بودن.اون موقع که با شوهرم دوست شدم موقعیت شغلی افتضاحی داشت من پرستار استخدام بودم.ظاهرم از اون خیلی بهتره .سرباز بود دانشجو بود پای همه چیش موندم عروسی نگرفتن موندم.ولی رفتاراش دیگه قابل تحمل نبود .رابطه شخصی رو در مقابل حقوق و کارای خونه گروکشی می‌کرد.اصلا نمیفهمید بعد شبکاری خستم میخوام بخوابم مهمون دعوت نکن یا اون روزا بهم کمک کن .همه حقوقشو پدرش براش خونه و ماشین خریده بود قسط بسته بود همه به اسم خودش .حقوق من خرج خونه میشد یا تو قسطاش کمکش میکردم

آره .بعد ۴ سال رابطه.دلیل اصلی‌ام میشه گفت تفاوت فرهنگی.با خانواده تازه به دوران رسیده چس کلاسش دهن ...

من کاربر آقا هستم وقتی مشاور رفتی مشاور گفته خوب کردی . با اینایی هم که گفتی منم احساس میکنم کار خوبی کردی . بجای ناراحتی و گریه کردن پاشو یه تغییری توی زندگیت بده 

مردی که شما رو تکیه گاه میکنه به درد نمیخوره،خیلی هم زرنگ بوده همه چیز به اسم خودش و خرج خونه با شما

به نظرم خیلی سادگی کردی

حالا خوشحال باش که از بند یه آدم زرنگ رها شدی 

ان شاءالله یه آدم موجه و به دردخور سر راهت قرار بگیره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مردم بی درک

haniii333 | 6 ثانیه پیش
2791
2779
2792