2777
2789
عزیزم منم میخوام شروع کنم ولی هیچی هیچی نمیدونم مبتدی ام به نظرت میتونم اصلا هم تحلیل و ریاضی وهندسه ...

عشقم باور کن منم مبتدی ام بخاطر همین سوال کردم واقعا نمیدونم چی بگم راجب سوالتون 😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عشقم باور کن منم مبتدی ام بخاطر همین سوال کردم واقعا نمیدونم چی بگم راجب سوالتون 😅

هر چیزی فهمیدی به منم بگو البته شوهرم چندماهه داره میخونه هنوز ازش نپرسیدم دوره های کیو نگاه میکنه؟؟شما اطرافتون کسی رو دارید تو ترید باشه؟؟

هر چیزی فهمیدی به منم بگو البته شوهرم چندماهه داره میخونه هنوز ازش نپرسیدم دوره های کیو نگاه میکنه؟؟ ...

نه عزیزم واقعیت از دور چند نفر میشناسم ولی یه ویدیو یوتوب دیروز دیدم خیلی کاربردی بود خواستین بگین براتون بفرستم بعد 

نه عزیزم واقعیت از دور چند نفر میشناسم ولی یه ویدیو یوتوب دیروز دیدم خیلی کاربردی بود خواستین بگین ب ...

ببین ی کانال تو تلگرام هست به نام بی‌نام ترید ولی مواظب باش حتما خودش باشه چون پیج فیک هم به این اسم زیاد زدن

2790
2778
2791
2779
2792