2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم

510 بازدید | 43 پست

چند ماهی هست با همسرم بحث دارم هفته قبل گوشی شو از من پنهان کرد و نداد و خیلی کارای دیگه بعد منم این رو با خانواده در میون گذاشتم شوهرم گفت بخاطر پدرشه و من باور نکردم و گذشت بهم گفت ب کسی نگو بخاطر خاهرشه که از من بد میگه😐😐با خواهرش سر من دعوا کرده اونم نمی دونن از من چی میگه بنظرتون این دلیلشو باور کنم یا نه

به هر حال یه رفتاری دیدی سمج گوشیش شدی دیگه

اگه بحث خواهرش باشه هم تو نمیری چتاش با خواهرشو بخونی مگه اینکه خیلی بیکار باشی 

میری دنبال چت با جنس مخالف، کرم ریختن و ...

الانم فایده نداره گوشیو بده بهت چون چیزی باشه پاک کرده

بگو بهش اینا رو 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر حال یه رفتاری دیدی سمج گوشیش شدی دیگهاگه بحث خواهرش باشه هم تو نمیری چتاش با خواهرشو بخونی مگه ...

من بهش گفتم اون گوشیو بهم نداد و اون روز بهش گفتم دیگ هیچوقت اعتماد نمیکنم بعد الکی می‌گفت بخاطر پدرشه و منم موضوع با مامان عموها در میون گذاشتم دید به جای باریک می‌کشه الآنم گفت به کسی نگو بخاطر خاهرشه که پشت من بد میگه و پیامک میده 

خیلی متاسفم که این وضعیت رو داری تجربه می‌کنی. به نظر میاد خیلی سخت و گیج‌کننده باشه.

در مورد اینکه حرف همسرت رو باور کنی یا نه، بستگی به این داره که چقدر بهش اعتماد داری. اگه فکر می‌کنی راست می‌گه و دلیلش منطقیه، شاید بهتر باشه بهش اعتماد کنی. ولی اگه شک داری و حس می‌کنی چیزی رو پنهان می‌کنه، شاید بهتر باشه بیشتر باهاش حرف بزنی و سعی کنی بفهمی واقعاً چی شده.

تا حالا با همسرت در این مورد جدی حرف زدی؟ شاید یه گفتگوی صادقانه و باز بتونه کمک کنه که بفهمی چی داره می‌گذره و چطور می‌تونید با هم این مشکل رو حل کنید.

خیلی متاسفم که این وضعیت رو داری تجربه می‌کنی. به نظر میاد خیلی سخت و گیج‌کننده باشه.در مورد اینکه ح ...

اون با من صادق نبوده و خیلی کارها رو مخفی کرده مثله حقوقش من رفتم رو اکانت روبیکاش دیدم پیامک های خاهرشو پاک کرده اون روز هم که گوشی نداد تا مدت ها اصل قضیه رو نگفت من گفتم ب همه فکرمو ک راجبش خیانت یا اعتیاد فکر میکنم دید بحث به جای باریک می‌کشه این رو گفت

من بهش گفتم اون گوشیو بهم نداد و اون روز بهش گفتم دیگ هیچوقت اعتماد نمیکنم بعد الکی می‌گفت بخاطر پدر ...

تو چقد سریع رفتی گذاشتی کف دست خانواده و فامیل

یه ذره آدم با درک تری باید باشی تو زندگی مشترک

یه ذره صبور تر، منطقی تر

این چجور رفتاریه که جزئیات زندگی رو بذاری کف دست بقیه وقتی هنوز خودتم متوجه وخامت موضوع نشدی؟

آره یه وقتایی باید به خانواده گقت ولی وقتی که اوصاع خیلی خیته

نه الان

کارت فوق بچگانه بود، جواب شوهرت بچگانه تر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو چقد سریع رفتی گذاشتی کف دست خانواده و فامیلیه ذره آدم با درک تری باید باشی تو زندگی مشترکیه ذره ص ...

من مجبور شدم بزارم دست فامیل چون راستشو نمی‌گفت مطمئن بودم یچیزی مخفی میکرد اگر اینجوری پافشاری نمی‌کردم نمی‌گفت چیزیو من در موردش فکرایی مثل خیانت و اعتیاد میکردم چون باهام صادق نبود منم ب خانواده گفتم 

بگو پرینت خطشو برات بگیره ببین با چه شماره ای زیاد در تماس بوده.

😐😐تلفناشو جواب نمیده و گوشیش همیشه حالت پروازه دلیلشو اینه که از کار واسه اضافه کاری تماس میگیرن روش نمیشه بگه نمیام گوشیو خاموش میکنه

من مجبور شدم بزارم دست فامیل چون راستشو نمی‌گفت مطمئن بودم یچیزی مخفی میکرد اگر اینجوری پافشاری نمی‌ ...

بازم توجیه خوبی نیستا

بازم توجیه خوبی نیستا

من از اولش از خواهر شوهرم خوشم نیومد اونم چند مدت رفتارش عوض شده شوهرم میگه که باهاش دعوا کرده چون سر شام ازم بد گفته بعد پدر شوهرمم دست رو شوهرم بلند کرده ک چرا بخاطر زنت با خواهرت دعوا میکنی اینا حرفای شوهرمه