2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 35 پست

اسی ببین ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه ب نظرم الان زوده برا ازمایش یه هفته صبر کن اگ طاقت میاری تا دوهفته هم نری مشکلی نیست خودت مواظب باش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا علائم که قبل تاریخ پریود خیلی داشتم حالت تهوع صبح سر درد سر گیجه کمررر درد ولی الان که از تاریخی ...

ان شاالله ک بارداری عزیزدلم😍❤️

صبر‌کن تا زمانی ک قشنگ هاله اش پررنگ‌شه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اسی ببین ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه ب نظرم الان زوده برا ازمایش یه هفته صبر کن اگ طاقت میاری تا د ...

اصلا طاقت ندارم دلم میخواد زود مطمئن بشم 8روز از تاریخ پریودم میگذره یعنی جواب نمیده

جدی میگی همون موقع هاله میندازه یعنی میگی بزم آزمایش پس فردا

آره 

آره برو بده وقتی بی بی چک روژان هاله بندازه یعنی برات تقریبا ۱۰۰ هست و این یعنی مثبت 

مال منم روژان زدم و هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت جوری که بزور با چشم دیده می‌شد رفتم از دادم مثبت بود الان نینیم کنارمه

😐😑 

آره آره برو بده وقتی بی بی چک روژان هاله بندازه یعنی برات تقریبا ۱۰۰ هست و این یعنی مثبت مال منم روژ ...

ای جاااان انشالله که مثبت باشه دختر داری یا پسر آبجی پس فردا میرم 

اصلا طاقت ندارم دلم میخواد زود مطمئن بشم 8روز از تاریخ پریودم میگذره یعنی جواب نمیده

منم دفعه اول همینقد شوق و ذوق دلشتم زود از دادم ۳۰۰ بود اونم بعده بیبی پررنگ ایندفعه ک مثبت شد گذاشتم ۱۰ روز بعد رفتم از دادم 

دفعه اول همچی خیلی عجله ای شد زود رفتم سونو همش چیزای منفی هموم ازمایشی ک ۳۰۰ بود استرس داد بهم ایندفعه اروم تر و با حوصله تر جلو میرم انشالله ک سالم و صالح بیاد بغلم شماهم همینجور♥️🌹

از من میشنوی حوصله کن بهش فک نکن فک کن هیچ خبری نیست دکترا جز استرس چیزی نمیدن بهت دفعه اول دوهفته رفتم سونو دکتر از تاریخ پری حساب کرد گفت پنج هفته ای ساک خالیه برو هفته بعد سونو هفته بعدش رفتم تازه س هفته بود خلاصه ک همه اینا استرسه 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
منم دفعه اول همینقد شوق و ذوق دلشتم زود از دادم ۳۰۰ بود اونم بعده بیبی پررنگ ایندفعه ک مثبت شد گذاشت ...

اره واقعانم همش استرس ولی قبول داری دست خود آدم نیست بخدا هی نگرانی که قراره چی بشه من بارداری و اولمه خیلی عجله دارم سنمم کمه اصلا صبر ندارم باورت میشه از 7روز به پری من دارم تست میزنم 

اره واقعانم همش استرس ولی قبول داری دست خود آدم نیست بخدا هی نگرانی که قراره چی بشه من بارداری و اول ...

اره دفعه اول همینه دیگ

انشالله ک بارداری سالمی داشته باشی و نینیت صحیحو سالم بیاد بغلت درکت میکنم منم دفعه اول هرکی میگف نکن زوده نرو گوش نمیدادم ایندفعه ن دیگ هرچه بادا باد هرچی خدا بخواد همون میشه چ من غصشو بخورم چ نخورم ♥️